Hangon uusi K-supermarket on tavallista parempi ruokakauppa

K-supermarket Hanko avattiin torstaina 6.11. Uusi kauppa tarjoaa hankolaisille ja kesäasukkaille runsaan ja ruokaisan valikoiman. Tarjolla on lukuisia vaihtoehtoja niin arjen ruuanlaittoon kuin juhlahetkiinkin.

K-supermarket Hangon kauppiaspari Tina Mattsson ja Mikael Rajamäki
K-supermarket Hangon kauppiaspari Tina Mattsson ja Mikael Rajamäki ottivat vastaan onnitteluja kaupan avauspäivänä.

Tuotteita läheltä ja kaukaa

Uuden K-supermarket Hangon myyntipinta-ala on 1400m 2 eli lähes 500 m2 aiempaa suurempi. Uudet tilat mahdollistavat myös entistä laajemmat valikoimat. Kauppiaat Tina Mattsson ja Mikael Rajamäki henkilökuntineen ovat rakentaneet uuden kaupan valikoimia ja palvelua asiakkaiden toiveita kuunnellen.

Tuoretuoteryhmissä sesongit näkyvät vahvasti. Leipäosastolla puolestaan korostuvat kaupassa paistetut leipätuotteet. Vastapaistettua leipää on tarjolla aamusta illan viimeisille aukiolotunneille asti. Uutuutena kaupassa on oma hyllykkönsä kaupassa pakatuille herkuttelujuustoille. Valikoimaan kuuluu esimerkiksi gruyère -, gouda- ja maasdam-juustoja


Palvelevan ja monipuolisen Herkkutorin lisäksi kaupassa on sekä salaattibaari että valmisateriabaari, josta asiakkaat voivat koota annokset mukaan omien mieltymystensä mukaan.

- Valmisateriabaarissa on tarjolla erilaista arkiruokaa. Joulun aikaan tarjolla on jouluruokia ja tulevaisuudessa varmasti myös erilaisia etnisiä ruokavaihtoehtoja, Tina-kauppias kertoo.

K-supermarket Hanko sijaitsee osoitteessa Rewellinkatu 2. Kaupalla on nyt väliaikainen parkkipaikka. Uusi parkkipaikka 140 autolle valmistuu vielä tämän vuoden puolella vanhan, pois purettavan kauppakiinteistön paikalle.

K-supermarket Hangon kanssa samaan kiinteistöön muutti myös Hangon Alko, joka avasi ovensa jo lokakuun alussa.

K-supermarket Hanko Facebookissa >>

K-supermarket Hangon nettisivuille >>