Hyvinkään ensimmäinen K-supermarket avautui

Hyvinkäällä avattiin torstaina 23.10. kaupungin ensimmäinen K-supermarket-ketjuun kuuluva K-supermarket Vieremä. Keskon keväällä 2014 ostama kauppakiinteistö on remontoitu lattiasta kattoon.

Leena ja Peeter VahtraKauppiasparina Vieremässä jatkaa kaupassa jo ennen remonttia aloittaneet Leena ja Peeter Vahtra.

- Muutos on iso, kaikki uusittiin. Entistä on oikeastaan vain tuttu henkilökunta, kauppias Peeter Vahtra summaa K-supermarket Vieremän kolme kuukautta kestäneen remontin tulosta.

Asiakkaat huomaavat uudessa kaupassa ensimmäiseksi valoisat ja avarat tilat. Kaupassa on uusittu kaikki pinnat ja kalusteet.  Lisäksi se on toteutettu niin ilmeeltään kuin toiminnaltaankin K-supermarket-ketjun uusimpien ohjeiden mukaisesti, missä korostuvat muun muassa tuoreosastot sekä helppo ja vaivaton asiointi.

- Hedelmä- ja vihannesosaston valikoimat elävät vahvasti sesonkien mukaan. Leipäosaston valikoima on aiempaa laajempi ja tuoretta leipää saa aamusta iltaan, Peeter listaa muutoksia.

Uuden kaupan Herkkutorilta saa jatkossa tuttuun tapaan tuoreet lihat ja kalat sekä lisäkkeitä. Herkkutorin valikoimissa huomioidaan myös lounasasiakkaiden tarpeet.

 - Otimme jo ennen remonttia valikoimaamme salaattibaarin, jossa asiakas itse kokoaa haluamansa salaattiannoksen. Se sai hyvän vastaanoton.

K-supermarket Vieremässä työskentelee yhteensä 15 kaupan alan ammattilaista. Koko henkilökunta on ollut innostuneena mukana uudistustyössä.

Energiatehokkuus parani

K-supermarket Vieremän remontissa on huomioitu kaupan energiatehokkuus. Esimerkiksi kaikissa kylmäkalusteissa on joko kannet tai ovet.

 - Kannelliset ja ovelliset kylmäkalusteet säästävät energiaa jopa 40 prosenttia, Peeter kertoo.

Kaupassa otetaan talteen myös lauhdelämpö, joka hyödynnetään. Tuulikaapissa puolestaan on puhaltimet, jotka eivät päästä talvella kylmää ja kesällä kuumaa ilmaa kauppaan. Kaupan takatiloihin valmistuneissa henkilökunnan sosiaalitiloissa sekä ulkona olevissa mainosvaloissa on energiaa säästävä led-valaistus.

K-supermarket Vieremä Facebookissa >>

K-supermarket Vieremän nettisivuille >>