K-Supermarket Joutsensilta ehdolla vuoden parhaaksi nuorten työllistäjäksi

Torstai 09.10.2014 - klo 08.11

K-duuni-kilpailun voittajat eli K-ryhmän Vuoden 2014 Nuori työntekijä ja Nuorten työllistäjä julkistetaan K-Team Päivillä Helsingissä 1.11.2014. Kumpaankin sarjaan on valittu kolme finalistia. Nuorten työllistäjä -finalistien joukossa on Toni Perälän ja Saara Huovisen kauppa K-Supermarket Joutsensilta, Oulu.

Toni Perälä, K-supermarket Joutsensilta 

Toni Perälä aloitti kauppiasuransa vuonna 2004 K-Market Pulkkilassa, josta hän siirtyi 2006 K-Market Eväskonttiin Pyhäjoelle. Vuonna 2008 mies aloitti nykyisessä kauppapaikassaan K-Supermarket Joutsensillassa Oulussa. Nykyinen kauppapaikka sijaitsee Oulun keskustan tuntumassa, aivan Oulun jääkiekkopyhäkön Raksilan tuntumassa.

”Kaupan pyörityksen hoidamme yhdessä puolisoni Saara Huovisen kanssa. Joukkueeni kivijalan ja puolustuksen luovat ammattitaitoiset osastovastaavat, joita meillä on kahdeksan kappaletta. Heidän ikäjakaumansa on 25–59 vuotta.”, kuvailee Toni Perälä.

Joukkueen hyökkäyksestä vastaavat juniorit, joita joukkueessa on noin kymmenen. He tekevät töitä opiskelun ohella, yhdestä viiteen vuoroon viikossa. Ikäjakauma heillä on 19–30 vuotta.

”Erittäin hyvänä puolena heissä on joustavuus ja innokkuus. Heidän työskennellessä läpi vuoden, mm. kesälomien ja sairaslomien tuuraukset pystytään hoitamaan hyvin heidän voimillaan. Lisäksi joukkuetta täydentävät työharjoittelijat, työkokeilua käyvät, tettiläiset, kesätyöseteliläiset ja taksvärkkiläiset.”, Perälä jatkaa.

 

Lue lisää K-duuni-kilpailusta täältä.

 

Kuva: Juha Sarkkinen