K-supermarket Kuninkaankulma rakennetaan uusiksi – kauppa kiinni remontin ajan

Tampereen keskustassa sijaitseva K-supermarket Kuninkaankulma on sulkenut ovensa ja kauppa puretaan alkutekijöihinsä. Täysin uutena K-supermarket Kuninkaankulma avautuu loppuvuodesta.

K-kauppias Mikko Salmia odottaa remonttia ristiriitaisin tuntein: ”Toisaalta olen hyvin innoissani, että saamme Tampereen keskustaan upean ja uuden Tavallista paremman ruokakaupan. Mutta kanta-asiakkaiden puolesta olen harmissani, että kauppa joutuu olemaan hetken kiinni. Lupaan, että odotus tullaan palkitsemaan! Kuninkaankulmasta tulee todella upea”, hehkuttaa kauppias-Mikko.

”Remontti tulee olemaan todella iso ja haastava, koska koko myymälä puretaan kalusteineen, kylmäkoneikkoineen, lattioineen päivineen. Ja sitten kaikki rakennetaan uusiksi. Saamme neliöitä lisää ja se tulee näkymään tulevaisuudessa selkeämpänä myymälänä, laajempina valikoimina ja muina uusina positiivisina asioina. Yksi merkittävin asia meidän ja asiakkaiden kannalta on uusien liukuportaiden rakentaminen niin, että asiakas pääsee suoraan katutason aulatilasta nopeasti kauppaan asioimaan”, kertoo Mikko remontista.

K-supermarketin lisäksi koko kiinteistö remontoidaan ulkoasua myöten.