K-supermarket Lautturi hurmaa uusilla lähiruokaherkuilla

Huittisten K-supermarket Lautturin viime keväänä alkanut laajennus- ja uudistustyö on nyt ohi. Uudistettu ja tuhannella neliöllä kasvanut kauppa tarjoaa asiakkailleen ennen näkemättömän runsaan ja monipuolisen valikoiman.


Paljon uusia lähiruokatoimittajia

K-supermarket Lautturin valikoimiin kuuluu nyt noin 15 000 tuotetta. Kauppias Jaakko Kauppinen henkilökuntineen on hankkinut paljon uusia lähiruokatoimittajia, joiden tuotteet ovat näyttävästi esillä kaupan hyllyillä.

Uudistetusta kaupasta löytyy muun muassa Kivikylän leikkele- ja makkarapiste, 38 eri tuotevaihtoehtoa käsittävä, trendikäs salaattibaari ja paikkakunnan laajin leipävalikoima.

- Leipävalikoimamme kattaa niin suurten leipomoiden kuin pienten paikallisten yrittäjien lämpimäiset. Uusia toimittajia leipäpuolella ovat Jokioisten Leipä ja Heinon Leipomo Sastamalasta sekä Laitilan Leipä. Olemme huomioineet myös erikoisruokavaliot valikoimassamme. Uutuutena meiltä saa Leipomo Suloisten herkullisia gluteenittomia leipiä ja leivonnaisia, kertoo kauppias.

Lautturin perunavalikoima on saanut rutkasti lisätilaa laajennuksen myötä. Irtoperunavalikoima on nyt todella tuore ja monipuolinen. Myös vihannesvalikoimaa on kasvatettu. Härkälän puutarhan tomaatit, kurkut ja salaatit ovat saaneet oman myyntipisteensä.

Laadukasta lihaa ja kalaa

K-supermarket Lautturi tarjoaa lihan ystäville muun muassa maukasta ja mureaa vasikanlihaa Eskolan vasikkatilalta ja arvostettua Venesjärven Highland-pihvikarjanlihaa aina kun niitä on saatavilla. Lisäksi kauppa tarjoaa Herkkutorilla asiakkailleen pääasiassa Kivikylän lähellä tuotettua lihaa.

Kalatorilla on tarjolla muun muassa suomalaista tuoretta kalaa, itse graavattua lohta sekä hyvä valikoima savustettuja kaloja. Kaupan kalavalikoima noudattaa WWF:n kalalinjausta.

Juustovalikoima kasvanut entisestään

Lautturin juusto-osaston valikoima on kasvanut entisestään erityisesti erikois- ja herkuttelujuustojen osalta. Uusia juustotoimittajia ovat muun muassa Herkkujuustola Mouhijärveltä ja Jokioisten Kartanon Meijeri. Asiakkaat arvostavat tänä päivänä aitoja, puhtaita makuja ja se näkyy pienjuustoloiden tuotteiden menekin kasvuna.

Kahvipiste Herkkutorin yhteyteen

- Olemme avanneet Herkkutorin yhteyteen 10-paikkaisenkahvipisteen, jossa on mukava levähtää ostosten teon yhteydessä. Kahvin, teen ja virvoitusjuomien lisäksi tarjolla on suolaista ja makeaa kahvileipää, jotka paistamme kaupan omassa paistopisteessä, kertoo Kauppinen.

Kauppias ja koko kaupan henkilökunta ovat valmiina aloittamaan Lautturissa uuden aikakauden. Jaakko kiittää asiakkaitaan, jotka uskollisesti kävivät koko remontin ajan ostoksilla sekä henkilökuntaansa, joka on jaksanut viedä raskaan remontin hienosti loppuun.

K-supermarket Lautturin kokonaispinta-ala on noin 3 600 neliötä, joista nykyisissä liiketiloissa toimintaansa jatkava Alko käyttää 270 neliötä ja vuoden alussa avattava uusi Apteekki 260 neliötä.

K-supermarket Lautturi Facebookissa >>

K-supermarket Lautturin nettisivuille >>