K-supermarket Manhattanille arvostettu Chaîne des Rôtisseurs –kilpi

Turun Pitkämäessä toimivalle K-supermarket Manhattanille on myönnetty torstaina 29. lokakuuta Chaîne des Rôtisseurs –kilpi. Chaîne des Rôtisseurs –kilpi on Paistinkääntäjien myöntämä korkein tunnustus ruoan ja palvelun hyvästä laadusta.

Saadakseen arvostetun Chaîne des Rôtisseurs -kilven kaupan pitää täyttää kaikki kilven saannille asetetut kriteerit. ”Ruokatuotteiden pitää olla laadukkaita ja tasalaatuisia. Ja laadun pitää säilyä korkeana sesongista toiseen. Valikoiman tulee olla raaka-aineiltaan monipuolinen ja täyttää vaativammankin ruoanharrastajan toiveet. Lisäksi kaupan tulee olla mielellään yksilöllinen ja inspiroiva. Manhattan täyttää nämä kaikki kriteerit hienosti. Tulemme seuraamaan kaupan tasoa, jotta kriteerit täyttyvät jatkossakin”, kertoo Chaîne des Rôtisseurs -järjestön Turun Voutikunnan aluevouti Turkka Oiva.

Kilven myöntämisen perusteisiin kuuluu myös se, että kaupassa tulee olla vähintään kaksi Chaîne des Rôtisseurs -järjestön jäsentä, joilla on ammattilaisarvo. Manhattanilla he ovat kauppias Veli-Pekka Hussi, Maître Rôtisseur Honoraire Commandeur ja Kai Järnström, Vice Conseiller Culinaire.

K-supermarket Manhattanin kauppias Veli-Pekka Hussi on erittäin iloinen kaupalle myönnetystä laatukilvestä.

”Me, Manhattanin henkilökunta, olemme todella otettuja ja iloisia tästä upeasta tunnustuksesta. Olemme tehneet töitä vuosien ajan tavoitteenamme tuottaa ruokaelämyksiä laajan tuotevalikoiman, maistatusten ja hyvän asiakaspalvelun muodossa. Tämä kunnianosoitus velvoittaa meitä pitämään laadun korkealla ja kehittämään toimintamme edelleen”, sanoo Hussi.

K-supermarket Manhattanille arvostettu Chaîne des Rôtisseurs –kilpi
Suomen Paisitinkääntäjät ry:n puheenjohtaja Ari Arvonen (vas.) ja Turun
Voutikunnan aluevouti Turkka Oiva onnittelemassa kauppias Veli-Pekka Hussia (keskellä).

Manhattanin kilpi ensimmäinen koko K-ryhmässä

K-supermarket-ketjun johtaja Ari Sääksmäki on hyvin ylpeä K-supermarket Manhattanin saamasta kilvestä.

”Manhattan on ensimmäinen K-ruokakauppa koko Suomessa, joka on saanut Rôtisseurs –järjestön myöntämän laatukilven. Kilpi on osoitus kauppias Hussin ja henkilökunnan pitkäjänteisestä työstä, idearikkaudesta ja rakkaudesta hyvään ruokaan. Manhattan on oiva esimerkki kaupasta, jossa kauppakohtainen tekeminen ja omat vahvuudet on viritetty huippuunsa”, kiittää Sääksmäki.

Manhattan elää viikonpäivien mukaan

Manhattanin monipuolinen tuotevalikoima kasvaa erityisesti viikonloppua kohden. Lisätilaa loppuviikosta saavat tuoreet kalat ja äyriäiset, joille on oma, uusi palvelupiste kaupan Herkkutorin läheisyydessä. Samalla tavalla myös Herkkutorin lihavalikoima laajenee. Torstaista sunnuntaihin tarjolla on ennennäkemättömän laaja valikoima lihaherkkuja muun muassa sesongin riistalihaa, naudan entrecotea, karitsan sisäfilettä ja kukonpoikaa.

- Lihavalikoimaa täydentävät lähituottajien palvituotteet ja lihajalosteet sekä maailmalta tulevat herkut kuten italialaiset salamit, parmankinkut ja belgialaiset maksapateet. Myös Manhattan Keittiön syntisen hyvät ja maukkaat lihapullat säilyvät valikoimissa, totta kai, lisää Hussi.

Manhattanin laaja kala- ja äyriäisvalikoima täyttää vativammankin kulinaristin toiveet.
Manhattanin laaja kala- ja äyriäisvalikoima täyttää vativammankin kulinaristin toiveet.

Islanti täydentää Makujen maailmaa

Manhattanin erikoisuus on Makujen maailma –shop in shop, joka tarjoaa eksoottisia makuja ympäri maailman. Osaston hyllyt ovat pullollaan herkkuja Italiasta, Ranskasta, Espanjasta ja Amerikasta. – Halusimme ilahduttaa Makujen maailman asiakkaita uudella maalla, joka on Islanti. Tuon pohjoisen saarivaltion hyllyltä löytyy muun muassa tyypillisiä islantilaisia ruokatuotteita kalasäilykkeistä laavakivisuolaan ja kaikkea siltä väliltä, kertoo Hussi.

Salaattibaari saa kaverikseen pizza- ja ateriabaarin

Asiakkaiden keskuudessa hyvän vastaanoton saavuttanut salaattibaari täydentyy nyt pizza- ja ateriabaareilla. Pizzabaarissa on tarjolla neljää erilaista vastapaistettua, mehevää ja rapeakuorista pizzaa. Ateriabaarin valikoimiin puolestaan kuuluu muun muassa leivitettyjä leikkeitä, pihvejä, kiusauksia, risottoja, laatikkoruokia ja herkullisia kastikkeita. Kaikki ateriabaarin tuotteet valmistetaan Manhattanilla puhtaista, tuoreista raaka-aineista ja baarin valikoima vaihtuu viikoittain.

Tuoremehua suoraan puristimesta

Maailmalla suuren menestyksen saavuttanut tuorepuristettu appelsiinimehu on rantautunut myös Manhattanille. Laadukas kone puristaa kokonaisista appelsiineista maukasta ja raikasta mehua asiakkaalle kädenkäänteessä.

 

K-supermarket Manhattan Facebookissa »

K-supermarket Manhattanin nettisivuille »