K-supermarket Popsi avasi Tammisaaressa

Raaseporin Tammisaaressa avattiin torstaina 21.5. uusi K-supermarket Popsi. Avausnauhan leikkasi Raaseporin kaupunginjohtaja Mårten Johansson yhdessä kauppiaspari Jan ja Minna Hautalan kanssa.

K-supermarket Popsi

Kesko osti viime vuoden lopulla kiinteistössä toimineen kaupan liiketoiminnan. Kevään ajan kauppaa on remontoitu ja nyt se avautui K-supermarket-ketjun asiakaslupauksen mukaisesti ”Tavallista parempana ruokakauppana”.

Jan-kauppias kertoo, että he halusivat tammisaarelaisten valitsevan uudelle kaupalle nimen. Järjestettyyn nimikilpailuun tuli yli 360 ehdotusta. Niistä voittajaksi valikoitui Popsi.

"Tällä paikalla on ollut Pops-niminen kauppa kauan sitten. Ihmiset ovat kutsuneet tässä olevaa kauppaa Popsiksi aina, riippumatta siitä, mikä kauppa paikalla on ollut", Jan-kauppias kertoo nimivalinnasta.

K-supermarket Popsi

Elämyksiä valikoiman runsaudesta

K-supermarket Popsin kauppiaspari Jan ja Minna Hautala ovat rakentaneet uuden kauppansa valikoimia ja palvelua huolella. Historiasta on vaalittu sen parhaita puolia, kuten erinomaista palvelua sekä monipuolista tuorevalikoimaa lihoineen, kaloineen ja lisäkkeineen. Perinteitä vaalien kaupassa tehdään myös kotiruokaa.

Lämpimien ruokien lisäksi valikoimassa on myös nopeita take away –tuotteita, kuten täytettyjä patonkeja.

Jan-kauppias korostaa, että nyt asiakkaille on tarjolla koko K-supermarket-ketjun valikoima ja edullinen hintataso.

K-supermarket Popsissa asiakkaita palvelee 21 kaupan alan ammattilaista sekä tietysti kauppiaspari.

K-supermarket Popsi Facebookissa »

K-supermarket Popsin nettisivuille »