K-supermarketin Ruokahuutomerkki-kesäkuvakilpailun voittajat valittu

K-supermarketin Ruokahuutomerkki-kesäkuvakilpailun voittajat on nyt valittu ja heille on ilmoitettu voitosta henkilökohtaisesti.

Kuvakilpailuun lähetettiin lähes 1200 kuvaa, ja äänestäneitä oli lähes 3000. Voittajakuvat valittiin yleisesti ulkoasun ja kuvan saamien äänien perusteella. Raati valitsi voittajiksi kuvat nimimerkeillä Miia, Päärynäsiili ja Rana. Pääpalkintona oli 300 euron lahjakortti K-supermarketiin.

Raatia viehätti nimimerkin Miia kuvassa kuvan arkisuus, yksinkertaisuus ja kekseliäisyys. Kuva oli lisäksi saanut lähes 8000 tykkäystä eli eniten koko voittajakolmikosta. Päärynäsiili-nimimerkin kuvan idea puolestaan oli raadin mielestä omaperäinen ja hauska, ja sen eteen oli selkeästi nähty vaivaa. Rana-nimimerkin kuva ihastutti asettelullaan ja kauneudellaan.

Pääpalkintojen lisäksi kaikkien äänensä antaneiden kesken arvottiin 100 euron lahjakortti K-supermarketiin. Arpaonni osui tällä kertaa seuraaville henkilöille:

Tiina S., Helsinki
Raili T., Äänekoivisto
Asko P., Sastamala

Myös yllätyspalkintoja arvottiin viikoittain kuvan lähettäneiden kesken. Onnea voittajille ja suuri kiitos kaikille kilpailuun osallistuneille!