K-supermarketit menestyivät erinomaisesti Kultainen Pippuri -kilpailussa

Iltalehden lukijat ovat äänestäneet Kultainen Pippuri -elintarvekilpailussa suosikkikauppaansa. Äänestyksessä jopa neljä K-ruokakauppaa on valikoitunut Suomen seitsemän parhaan kaupan joukkoon.

Äänestäneiden mielestä parhaita kauppoja ovat K-supermarket Mankkaa Espoosta, K-supermarket Mustapekka Helsingistä, K-supermarket Löytis Nokialta sekä Jounin Kauppa Äkäslompolosta. Muut kilpailussa menestyneet kaupat olivat Stockmann Herkku Helsingistä, Sokos Herkku Tampereelta sekä Lidl Herralahti Porista.

Lukijat ovat kehuneet kilpailussa K-kauppoja vuolaasti. Erityisesti kiitosta saavat kauppojen laajat ja monipuoliset valikoimat sekä ystävällinen ja osaava palvelu.

”Tavoitteenamme ovat tavallista paremmat ruokakaupat. Panostamme erityisesti ruoan tuoreuteen, laatuun ja suomalaisuuteen sekä laajoihin valikoimiin, erinomaiseen palveluun ja asioinnin helppouteen. K-ruokakauppiaamme kuuntelevat tarkasti asiakkaidemme toiveita ja muokkaavat kauppojensa valikoimaa näiden pohjalta – jotta kaupassa olisi kiva käydä. Olemme todella mielissämme ruokakauppojemme menestyksestä Kultainen Pippuri ­-kilpailussa. Hienoa, että asiakkaamme kokevat meidän onnistuneen ja ovat äänestäneet aktiivisesti kauppojamme”, sanoo K-supermarket-ketjun johtaja Ari Sääksmäki.

Parhaiksi valitut kaupat palkitaan kunniakirjoin tammikuun lopussa.

Kultainen Pippuri on Iltalehden Pippuri.fi:n elintarvikekilpailu.
Lue Iltalehden uutinen aiheesta täältä >>

Ajankohtaista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Uusille lataajille 5€ Plussa-rahaa