Lappeenrannassa on Suomen paras K-Supermarket

Vuoden 2014 Suomen parhaaksi K-Supermarketiksi on valittu K-Supermarket Lehmus Lappeenrannasta. Valtakunnan ja alueiden parhaat K-Supermarketit julkistettiin ketjun vuosittaisessa tapaamisessa keskiviikkona 24. syyskuuta Helsingissä. K-kauppiaina Lehmuksessa toimii kauppiaspari Pia ja Mika Mustonen.

K-Supermarket Lehmuksen kauppias Mika Mustonen on tunnustuksesta tyytyväinen:

– Voitto tuli täydellisenä yllätyksenä ja se on hieno palkinto pitkäjänteisestä, yhdessä henkilökunnan kanssa, tehdystä työstä. Palkinto tuo lisää virtaa kehittää kaupan toimintaa taloudellisestikin haastavina aikoina.

– Palkinto on osoitus kauppamme ja sen henkilökunnan onnistumisesta asiakkaiden palvelemisessa. Se on myös kunnianosoitus pitkän K-kauppiasuran tehneille vanhemmilleni, joilta opin nuorena poikana kaupanteon perusteet. Perusasiat eivät ole vuosien saatossa muuttuneet miksikään, kaupassa pitää edelleen olla erinomainen asiakaspalvelu ja paikallisten asiakkaiden mukaan muokatut valikoimat, Mustonen kertoo.

K-supermarket Lehmus Mika ja Pia Mustonen
K-kauppiaat Mika ja Pia Mustonen vastaanottivat tunnustuksen Suomeen parhaasta K-Supermarketista.

Oikean valikoiman muodostaminen kauppiaan tärkeimpiä tehtäviä

Raati painotti valinnoissaan kaupan asiakastyytyväisyyttä, myynnin ja asiakasmäärän kehitystä sekä herkullisen ja ruokaisan ostosympäristön luomista asiakkaille. Näissä K-Supermarket Lehmus oli onnistunut parhaiten.

– Kauppamme on tunnettu monipuolisesta hedelmä- ja vihannesosastosta, laadukkaasta liha- ja kalavalikoimasta sekä hyvistä tuoreen leivän valikoimista. Meiltä löytyy laajat valikoimat myös lähi- ja luomutuotteita.  Meidän valttimme onkin pitkäaikaiset ja hyvät suhteet seudun lähituottajiin.

– Asiakaskunnassamme on paljon innokkaita ruokaharrastajia ja saamme heiltä vinkkejä uusista tuotteista. Kehitämme aktiivisesti myös henkilökunnan kanssa kaupan tuotevalikoimaa. Viimeaikaisista uutuuksista esimerkiksi salaattibaari on noussut meillä todella suosituksi, kauppias kertoo.

– Valikoiman muodostamisessa nojaamme Etelä-Karjalan alueen asukkaisiin ja heidän tottumuksiinsa. Oikean valikoiman muodostaminen paikallisten asiakkaiden tarpeisiin on kauppiaan tärkeimpiä tehtäviä.

Henkilökunnalla korkea ammattitaito

Mika Mustonen on toiminut pitkään myös K-Supermarket-ketjun johtokunnassa.

– Johtokuntakauppiaana toiminen antaa myös paljon uusia ideoita kaupan kehittämiseen.

K-Supermarket Lehmuksessa työskentelee kauppiaspari Mika ja Pia Mustosen lisäksi 22 hengen ammattitaitoinen henkilökunta.

– Henkilökunnan korkea ammattitaito kaikilla kaupan osastoilla on onnistumisessa keskeisintä. Jaamme mielellämme myös vinkkejä arki- ja juhlaruuan valmistukseen.

 

K-Supermarket Lehmus Facebookissa >>

K-Supermarket Lehmuksen nettisivuille >>