Säästä itsesi vieraille, tilaa tarjoilut ja nouda ne kaupalta!

K-supermarketit Lähderanta, Merituuli, Koivuhaka, Veikkola ja Hyrylä kokeilevat kaupoissaan uutta tapaa järjestää esimerkiksi juhlien, saunailtojen tai illanistujaisten tarjoilut nopeasti ja vaivattomasti. 

Tällä hetkellä valikoimista löytyy mm. kakkuja, valmiita menuja sekä voileipäkakkuja. Sähköisen lomakkeen kautta tehtävä tilaus saapuu kauppaan välittömästi, minkä jälkeen se valmistellaan sovittua noutohetkeä varten.

Menut valmistetaan noutopäivänä ammattitaidolla suoraan kaupassa. Kakut tilataan vasta saadun tilauksen perusteella, joten niiden tuoreus on taattu. Kaikki tuotteet ovat siisteissä pakkauksissa, jotka toimivat tarvittaessa tarjoiluastioina ja lopuksi koko tilaus pakataan kuljetusta kestäviin laatikoihin.

Tilauspalveluun osallistuvat kaupat löydät alta. Klikkaamalla kaupan nimeä pääset suoraan tilaussivulle.

 

K-supermarket Lähderanta >>

K-supermarket Merituuli >>

K-supermarket Koivuhaka >>

K-supermarket Veikkola >>

K-supermarket Hyrylä >>

 

Eikö oma lähikauppasi löytynyt listasta? Jatkossa jokaisella K-ruokakaupalla on mahdollisuus aloittaa vastaavanlainen tilauspalvelu, mutta käyttötarkoitus ei rajoitu vain juhliin. Kauppa voi halutessaan tarjota asiakkaillensa mahdollisuutta tilata kaupasta noudettavaksi pääsiäisherkut, grilliruoat, rapujuhlat tai vaikkapa joulukinkut - suoraan kotisivujensa kautta.