Superpäivien Audi A1 on arvottu

Tiistai 30.08.2016 - klo 16.44

K-supermarketin Superpäivien Voita Audi A1 -kilpailu on päättynyt ja voittonumero on 242009. Audi A1 Sportback Comfort henkilöauton (arvo 23 571 EUR) voitti Johanna Vetoniemi Helsingistä.

Voittajaa onnittelemassa Kivikylän myyntipäällikkö Jukka Viljanen (vas.), K-supermarket Munkin kauppias Erkki Kääpä ja Audi Centerin tuotepäällikkö Tom Mesterton (oik.).

Arpaonni teki Johannasta Audi-autoilijan

Helsinkiläisen K-supermarket Munkin asiakas Johanna Vetoniemi osallistuu melko usein kaikenlaisiin arvontoihin, erityisesti sellaisiin, joissa palkinto on riittävän iso ja houkutteleva. Tällä kertaa houkuttimena toimi K-supermarketin Superpäivien arvonnan pääpalkinto Audi A1 Sportback Comfort. Johanna laittoi kilpailuun useita kuitteja, joita kilpailuaikana kertyi.

Yllätys oli silti melkoinen, kun hän sai päävoitosta kertovan puhelun. 

-          Voittokuitti oli arvoltaan 20,09 €, joten diili on aika hyvä. Kivaa on myös se, että olin tehnyt voittokuitin ostokset juuri omasta lähikaupastani, uusi Audin omistaja iloitsee.

Uusi Audi on omistajalleen passeli kaikin puolin ja se pääseekin heti käyttöön.

Mukavia ja turvallisia automatkoja, Johanna!Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

K-Ruoka-mobiilisovellus

KRuokaMobiilisovellus