Täysin uudistettu K-Supermarket Reimari hemmottelee hyvän ruoan ystäviä

Torstai 22.05.2014 - klo 14.10

Paraisten K-Supermarket Reimarin viime syksynä alkanut laajennus- ja uudistustyö on nyt ohi. Uudistettu ja 1200 neliöllä kasvanut kauppa tarjoaa asiakkailleen ennen näkemättömän runsaan ja monipuolisen valikoiman.

Tuotteita läheltä ja kaukaa

K-Supermarket Reimarin valikoimiin kuuluu nyt yli 18 000 tuotetta. Kauppiaspariskunta Kim ja Carita Mattsson henkilökuntineen on rakentanut kaupan valikoimia siten, että jokaisessa tuoteryhmässä on sekä lähellä tuotettuja tuotteita että maailmalta löytyneitä erikoisuuksia. Sesongit ovat vahvasti esillä kaikissa tuoteryhmissä.

Uudistetusta kaupasta löytyy muun muassa Mestaripalvin ja Savuhovin leikkele- ja makkarapiste, oma kalasavustamo, 50 eri tuotevaihtoehtoa käsittävä salaattibaari ja paikkakunnan laajin leipävalikoima.

K-supermarket Reimari salaattibaari
Reimarin salaattibaarista löytyy herkkuja joka makuun.

K-Supermarket Reimarin leipävalikoima kattaa niin suurten leipomoiden kuin pienten paikallisten yrittäjien lämpimäiset.
- Paraisilta meille tulee muun muassa Roberts Brödin herkkuleipiä ja Matgladin mehevää saaristolaislimppua. Myös luomuleipiä on tarjolla runsaasti, kertoo kauppias Kim Mattsson.

Hedelmä- ja vihannesosaston valikoimissa on runsaasti luomu-tuotteita. Lähituottajien tuotteita ovat muun muassa Isakssonin tomaatit, jotka tulevat Korppoosta ja Paraisilta tuleva varhaisperuna.

Laadukasta lihaa ja kalaa

K-Supermarket Reimari tarjoaa lihan ystäville muun muassa maukasta ja mureaa Highland cattle- ja Hereford-pihvikarjanlihaa aina kun niitä on saatavilla.
- Nämä eettisesti tuotetut lihat tulevat täältä Paraisilta ja Kemiöstä, kertoo Kim.

Kalatorilla on tarjolla muun muassa suomalaista tuoretta kalaa, itse graavattua lohta sekä valikoima kaupassa savustettuja savukaloja. Kalavalikoima noudattaa WWF:n kalalinjausta.

K-Supermarket Reimarin yhteydessä palvelee myös Alko ja toukokuussa avattu Apteekki.

K-supermarket Reimarin nettisivuille >>