Uudistunut K-supermarket Karjaa on avara ja trendikäs

K-supermarket Karjaan pari kuukautta kestänyt remontti on nyt valmis. Remontissa kauppa nykyaikaistettiin niin kalusteiltaan kuin tekniikaltaankin. Kaupan valikoimissa puolestaan näkyvät vallitsevat ruokatrendit aiempaa paremmin.

Uudistunut K-supermarket Karjaa

Kaupan sydän on uudistettu Herkkutori tuoreine lihoineen, kaloineen ja lisäkkeineen.

- Kaupan valikoimiin on tullut paljon uusia tuotteita. Esimerkkinä voi mainita vaikkapa urheilu- ja terveystuotteet energiapatukoineen ja palautusjuomineen. Myös käsitöiden ystäville on tullut lisää lankoja ja ompelutarvikkeita, kauppias Mikael Pettersson luettelee.

Uudistunut K-supermarket Karjaa

Kauppias kertoo, että leipäosaston irtoleipämyynnissä on uutuutena tuotteiden kappalehinnoittelu entisen kilohinnoittelun sijaan.

- Irtoleivän ja –pullan ostaminen on asiakkaalle nyt todella helppoa, kun tuotteita ei tarvitse punnita, vaan niillä on kiinteä ja edullinen kappalehinta.

Kaupan valikoiman uudistukset jatkuvat myös remontin jälkeen. Mikael kertoo, että hän aikoo laajentaa jo aiemmin käyttöön ottamansa ja suuren suosion saavuttaneen salaattibaarin valikoimaa.

- Tammikuussa salaattibaarin valikoima tuplaantuu nykyisestä.

Remontissa uusittiin kaikki kaupan kalusteet ja niiden asettelua kaupassa muutettiin tilan lisäämiseksi. Kaupan kylmäkalusteissa puolestaan on ovet ja kannet, mikä säästää energiankulutusta jopa 40 prosenttia.

Remontin yhteydessä kaupassa toimiva Postin palvelupiste siirrettiin asiakkaita paremmin palvelevaan paikkaan. Jo aiemmin uudistunut Alko jatkaa kaupan naapurissa.

Mikael-kauppias kiittelee asiakkaitaan ja henkilökuntaansa kärsivällisyydestä remontin aikana.

K-supermarket Karjaan nettisivuille >>