Uusi ja herkullinen K-supermarket Länsiväylä avautui

Perjantai 21.11.2014 - klo 09.23

Jyväskylässä K-supermarket Länsiväylä on avattu kuukauden kiinniolon ja suurremontin jälkeen. ”Olemme tehneet asiakkaille vain parasta”, K-kauppias Lauri Ojanperä kertoo.

K-supermarket Länsiväylä on tehty räätälintyönä

Remontissa Länsiväylä uusittiin sananmukaisesti lattiasta kattoon. ”Uusittu kauppamme on suunniteltu räätälintyönä. Olen ladannut tähän projektiin koko 35-vuotisen K-ryhmäkokemukseni ja –tietämykseni. Tulemme antamaan asiakkaille kauppareissullaan enemmän kuin hän osaa odottaa”, Lauri lupaa.

Tuorepuolen valikoimat kokivat suurimman lisäyksen. Hedelmät- ja vihannekset saivat 1,5-kertaiset tilat entiseen verrattuna. ”Hevi on meidän ykkösjuttu!”, Lauri hehkuttaa. Ja niin hehkuvat kaupan uudet paistouunitkin jokaisena aukiolopäivänä aamusta iltaan. ”Kaupassa paistettavien leipien ja leivonnaisten osuus moninkertaistuu”.

Lisäksi uutena K-supermarket Länsiväylässä ovat runsaat salaatti-, hedelmä- ja lämminruokabaarit, joista asiakas saa koota mieleisensä ateriakokonaisuuden haluamistaan vaihtoehdoista. ”Salaattiaineksia ja hedelmiä löytyy baareista yhteensä 50 erilaista ja lämminruokavaihtoehtoja on 6-10”, Lauri listaa.

”Palkittu juomaosastomme on yhtä hyvä kuin ennenkin ja vaalimme edelleen mainettamme laajan olutvalikoiman kauppana”.

Kaupan koko kalusto on uusittu perin pohjin nykyaikaisiin ja energiatehokkaisiin.

Maineikas Herkkutori-palvelutiski petraa edelleenkin toimintaansa

”Länsiväylässä on ollut maineikas palvelutiski tähänkin saakka ja nyt olemme vain vielä petranneet sen toimintaa”.  Herkkutorilta saa kalat, pakkaamattomat lihat ja pannu- tai uunivalmiit puolivalmisteet hyvien ruokaohjeiden kera. ”Meidän ruokaohjeilla ei voi epäonnistua!”, kehaisee Lauri. Tiskissä on saatavana myös erikoisuuksia. Avauspäivänä tiskissä on mm. iso valikoima kaloja ja äyriäisiä, keuruulaista hirvenlihaa, pihtiputaalaista karitsaa ja poroa Lapista.

Lähituottajien tuotteita on suosittu Länsiväylässä aikaisemminkin ja uusia tuottajia haetaan koko ajan. ”Haluamme tarjota lähituottajille kaupastamme myyntipaikan”, sanoo Lauri. Muun muassa tuoreet kalat on kalastettu lähijärvistä, Laukaasta tulee possua ja vihannesten tuottajia löytyy omasta maakunnasta.

Henkilökuntaa K-supermarket Länsiväylässä on kaikkiaan noin 35 henkilöä, joista 15 vakituista ja loput osa-aikaisia opiskelijoita.

 

K-supermarket Länsiväylä Facebookissa >>

K-supermarket Länsiväylän nettisivuille >>