Uusi K-Supermarket Jakomäki avattiin torstaina 7.8.

Torstai 07.08.2014 - klo 15.00

Helsingin Jakomäen ja sen lähialueiden asukkaat saivat torstaina uuden kaupan, kun K-Supermarket Jakomäki avattiin osoitteessa Jakomäentie 1. Uusi kauppa parantaa ja monipuolistaa alueen palvelutarjontaa merkittävästi.

K-supermarket Jakomäki
Jakomäen K-Supermarketin tontilla oli aiemmin Teboilin huoltoasema.


Jakomäen K-Supermarketin kauppiaspari Kati ja Tomi Utti on rakentanut uutta kauppaansa huolella ja asiakasta ajatellen. Tomin mukaan uuden kaupan valttina ovat laajat ja monipuoliset valikoimat sekä hyvä palvelu.

- Asiakkaalle on tultava kokemus, että täältä saa kaupan perusvalikoiman lisäksi enemmän niin vaihtoehtoja kuin palveluakin, Tomi painottaa.


K-supermarket Jakomäki


Uuden kaupan sydän on palveleva Herkkutori, josta asiakas saa tuoreet lihat, kalat sekä maistuvaa valmisruokaa.

- Palvelutorilla työskentelevät ruoka-alan ammattilaiset. Heiltä saa hyvät neuvot ja vinkit myös ruoanvalmistukseen, kauppias kertoo.

K-supermarket Jakomäki


K-Supermarket Jakomäessä työskentelee vajaat kaksikymmentä kaupan alan ammattilaista. Kauppiaalla on aiempaa kokemusta myös nuorten tuetusta työllistämisestä. Jakomäessäkin aloittaa oppisopimuskoulutuksen afganistanilainen, 22-vuotias Afshari Ali, joka ryhtyy opiskelemaan työn ohessa merkonomin tutkintoa.

Jakomäen K-Supermarket palvelee Jakomäen lisäksi muun muassa Alppikylän, Heikinlaakson ja Puistolan sekä Vantaan puolelta Vaaralan ja Rajakylän asukkaita. Kauppa palvelee ma - pe klo 7- 21, la klo 7-18 ja su klo 12-18.

 

Seuraa K-Supermarket Jakomäkeä Facebookissa.

K-Supermarket Jakomäen nettisivuille >>