Laadukkaat Jamie Oliver keitto- ja paistoastiat vain K-supermarketeista

Laadukkaat ja kestävät keitto- ja paistoastiat tekevät kokkaamisesta helppoa. Maailman myydyimmän paistoastiabrändi Tefalin ja huippukokki Jamie Oliverin kanssa suunniteltu tyylikäs teräksinen Stainless Steel Professional -sarja sopii jokaiseen keittiöön!

Stainless Steel Professional -sarja on myynnissä nyt ensimmäistä kertaa Suomesta ja saatavilla vain K-supermarketeista 1.8.-16.10. Tuotteet sopivat kaikille liesille – myös induktiolle. Lisäksi kaikki tuotteet kestävät uunia 175 C° ja voidaan pestä astianpesukoneessa. Käsinpesu pidentää tuotteen käyttöikää.

Tefal Jamie Oliver keitto- ja paistoastiat

Tefal Jamie Oliver Stainless Steel Professional -sarjaan kuuluvat Tefal Jamie Oliver paistinpannut 24 cm ja 28 cm, paistokasari 25 cm, keittokasari 1,4 l ja teräskattila 3 l.

Jamie Oliver paistoastioissa on Tefalin laadukas ja kestävä tarttumaton Prometal Pro -pinnoite. Pannujen ja paistokasarin Thermo-Spot ilmoittaa optimaalisen lämpötilan paistamiselle. Pannuissa ja keittokasarissa on lisäksi muotoiltu kahva, jossa on silikoninen kädensija. Sarjan tuotteissa on paksu pohja, jossa lämpö jakautuu tasaisesti koko paistoalalle.

Näin huippukokki itse kuvaa nimikkosarjansa pannuja: 

”This pan makes cooking easy. It has a super resistant non-stick coating and a thick bottom that holds heat really well for even cooking. The stainless steel coating is tough enough for daily use, dishwasher proof and looks great on the hob.” Jamie Oliver

Tuotteet

Ruoanlaiton avuksi myös Tefal Ingenio -tuotteet

Jamie Oliver tuotteiden lisäksi myös Tefal Ingenio veitset ja Chopper teholeikkuri ovat saatavilla kampanjan ajan vain K-supermarketeista.

Tefal Ingenio Chopper teholeikkuri

Pieni ja näppärä keittiön apuri pilkkoo ja sekoittaa muun muassa vihannekset, yrtit, hedelmät, lihan ja kalan. Teholeikkuri ei tarvitse sähköä ja pilkkoo raaka-aineet valmiiksi vain viidessä sekunnissa. Tuote on helppo puhdistaa.

Tefal Ingenio teräsveitset 4 kpl

Tefal Ingenio teräsveisten pyöristetty kädensija takaa tukevan otteen. Veitsen terä on ruostumatonta terästä (german stainless steel) ja tuotteet on helppo puhdistaa.

   Chopper

Tefal Jamie Oliver paisto- ja keittoastiat jokaiseen keittiöön

Paista pannulla, kokkaa kasarissa

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Valmista viidessä sekunnissa!