Antellin Luonnollista lähileipää, herkullista hyvinvointia

Meille K-supermarketissa on sydämen asia tarjota valikoimissamme ja tuoda aktiivisesti esille suomalaisten lähi- ja pientuottajien tuotteita. Valitsemalla näitä tuotteita tuet maukkaalla tavalla omaa seutuasi ja sen hyvinvointia. Tutustu Suomessa matkaillessasi lähi- ja pientuottajien tuotteisiin paikallisessa K-supermarketissa. Antellin maukas ja luonnollinen lähileipä on enemmän kuin leipä. Ne tarjoavat herkullista hyvinvointia jokaiseen päivään.

Antelin leipoma leipä on puhtaista raaka-aineista valmistettu aito paikallinen herkku, jossa ei ole mitään turhaa. Herkulliset rukiiset ja vaaleat ruokaleivät, kahvileivät, ja ainutlaatuiset, käsin leivotut konditoriatuotteet – niistä Antellin leipomo tunnetaan!

Leivistämme saat hyvää oloa jokaiseen päivään. Kaikki ruokaleipämme ovat runsaskuituisia tai kuitupitoisia ja leivomme ne vain luonnon omia raaka-aineita käyttäen. Ihanat "makiat" herkkumme taas hellivät makeasti niin arjessa kuin juhlassa. Leipureidemme ja kondiittoreidemme osaavissa käsissä syntyvät Antellin tuotteet odottavat sinua K-supermarketien hyllyillä.

Antellin tarina on jatkunut jo 136 vuotta. Se sai alkunsa, kun Katri Antell ryhtyi myymään leipomaansa leipää Oulun torilla. Yli vuosisadan jälkeenkin Antellin ruokaleivät, kahvileivät ja käsin leivotut konditoriatuotteet hellivät makeasti niin arjessa kuin juhlassa.

K-Supermarket tukee pien- ja lähituottajia

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tunnetko pien- ja lähituottajasi?

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tunnelmia pien- ja lähituottajatapahtumista 2017

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

K-Supermarket kauppiaiden haastattelut 2017