Helsinkiläinen makkara pitää kondiksessa

Meille K-supermarketissa on sydämen asia pitää valikoimissamme ja tuoda aktiivisesti esille suomalaisten lähi- ja pientuottajien tuotteita.  Valitsemalla näitä tuotteita tuet maukkaalla tavalla omaa seutuasi ja sen hyvinvointia. Tutustu Suomessa matkaillessasi lähi- ja pientuottajien tuotteisiin paikallisessa K-supermarketissa. Stadilaisten slerbaa valmistaa perinteistä kiinni pitävä Helsingin Makkaratehdas.

Oli aika, kun Helsinki oli pienten makkaranvalmistajien ja lihanjalostajien kaupunki. Siellä hampuusit, aatelisrouvat ja venäläinen sotaväki kulkivat samoja katuja etsien Seeckin, Kniefin ja Marschanin makkaraherkkuja. Tämän perinteen jatkaja on Helsingin Makkaratehdas, jonka arvostetut tuotteet ovat tavoittaneet laajan herkkusuiden suosion Helsingin raitiovaunuista tutuissa keltavihreissä pakkauksissaan.

Helsingin Makkaratehtaan tuotteet tehdään käsityönä, suomalaisten makkaramestareiden kätösin, käyttäen mahdollisimman vähän, jos lainkaan, lisäaineita. Emme käytä mekaanisesti erotettua lihaa, kamaraa tai natriumglutamaattia. Emme myöskään arvosta laktoosia, gluteenia emmekä soijaa. Ehkä juuri siitä syystä makkarat maistuvat niin hyvältä ja voittavat kaikki kisat, missä niitä syödään.

Lisäaineeton Currywurst ja Chorizo sekä Porobalkan ja Juustobratwurst ovat tunnetuimmat tuotteemme. Makkaroitamme yhdistävät korkea laatu ja aidon lihan maku.

Slerba se on, joka pitää stadilaisen kondiksessa.

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.