Jäätelö, jossa kaikki on aitoa

K-supermarketissa kauppiaat tekevät tiivistä yhteistyötä lähi- ja pientuottajien kanssa kaikkialla Suomessa. Valikoimistamme löydät tuntuvan kattauksen suomalaisia tuotteita lukuisilta lähi- ja pientuottajilta. Tutustu Suomessa matkaillessasi lähi- ja pientuottajien tuotteisiin paikallisessa K-supermarketissa näitä tuotteita tuet maukkaalla tavalla omaa seutuasi ja sen hyvinvointia. Hyvän esimerkkinä 3 Kaverin Jäätelö. 3 Kaverin jäätelö on pieni jäätelöntuottaja Helsingistä, jonka houkuttelevat jäätelöt tarjoavat ainutlaatuisen makuhetken.

Teemme 3 Kaverin Jäätelön erinomaista jäätelöä puhtaista ja raikkaista lähellä tuotetuista raaka-aineista. Kaikki käyttämämme maito, kerma ja kananmunat tulevat kotimaisilta tiloilta, samoin kuin kaikki marjat Suomen metsistä ja marjatiloilta. Mitään keinotekoisia maku-, väri- tai aromiaineita emme käytä, vaan puhtaat maut syntyvät niistä samoista raaka-aineista, joista kotonakin tehdään jäätelöä.

Valmistustapamme on mutkaton. Sekoitamme aineet, lämmitämme, vatkaamme hiukan ja jäähdytämme – ja herkullinen jäätelö on valmista purkitettavaksi. Yksinkertaista, mutta maistuvaa.

3 Kaverin Jäätelön pieni koko ja ketteryys mahdollistaa perusmakujen ohella myös hieman elämyksellisempienkin ja erikoisempien makujen yhdistelmiä. Miltä maistuisi esimerkiksi Mustikka & Kardemumma, Korvapuusti tai Vaalea & Mango-appelsiini-jäätelöt? Mango-Appelsiini maku vain K-supermarketista!

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.
Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.