K-supermarket tarjoaa maukkaan tavan tukea lähiseutuasi

K-supermarketissa kauppiaat tekevät tiivistä yhteistyötä lähi- ja pientuottajien kanssa kaikkialla Suomessa. Valikoimistamme löydät tuntuvan kattauksen suomalaisia tuotteita lukuisilta lähi- ja pientuottajilta. Tutustu Suomessa matkaillessasi lähi- ja pientuottajien tuotteisiin paikallisessa K-supermarketissa. Valitsemalla näitä tuotteita tuet maukkaalla tavalla omaa seutuasi ja sen hyvinvointia.

Tervetuloa maistelemaan paikallisia herkkuja:

K-supermarketissa pääset tutustumaan suomalaisten lähi- ja pientuottajien laajaan ja paikalliseen tuotevalikoimaan. Kaupoissamme huomioidaan paikalliset erikoisuudet. Tarjolla on myös lähi- ja pientuottajien tuoretuotteita. Tiivis yhteistyö lähi- ja pientuottajien kanssa takaa K-supermarketissa paikallisten tuotteiden laajan valikoiman, myös hedelmissä ja vihanneksissa.

Suomalaisten tuotteiden osuus K-ruokakauppojen valikoimassa on yli 80 prosenttia ja K-supermarket-kauppiaat ovat tiiviisti mukana edistämässä suomalaista ruokakulttuuria ja elinkeinoa.

Pirkka tuo työtä Suomeen

Lähi- ja pientuottajien tuotteiden lisäksi K-supermarketien valikoimista löytyy laajasti Pirkka-tuotteita, joille kotimaisuus on tärkeä arvo. Pirkka on tuhannella suomalaisella tuotteellaan yksi suurimmista elintarvikkeiden valmistuttajista Suomessa. Tällä hetkellä Pirkka-tuotteita valmistetaan 150 yrityksessä ympäri Suomen. Tiesitkö, että Pirkka meijerivoi valmistetaan Toholammella ja Pirkka minttusuklaarakeet tulevat Suomussalmelta?

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.
Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.