K-Supermarket tarjoaa maukkaan tavan tukea lähiseutuasi

K-Supermarketissa kauppiaat tekevät tiivistä yhteistyötä lähi- ja pientuottajien kanssa kaikkialla Suomessa. Valikoimistamme löydät tuntuvan kattauksen suomalaisia tuotteita lukuisilta lähi- ja pientuottajilta. Tutustu Suomessa matkaillessasi lähi- ja pientuottajien tuotteisiin paikallisessa K-Supermarketissa. Valitsemalla näitä tuotteita tuet maukkaalla tavalla omaa seutuasi ja sen hyvinvointia.

K-Supermarketissa pääset tutustumaan suomalaisten lähi- ja pientuottajien laajaan ja paikalliseen tuotevalikoimaan. Kaupoissamme huomioidaan paikalliset erikoisuudet. Tarjolla on myös lähi- ja pientuottajien tuoretuotteita. Tiivis yhteistyö lähi- ja pientuottajien kanssa takaa K-Supermarketissa paikallisten tuotteiden laajan valikoiman, myös hedelmissä ja vihanneksissa.

Suomalaisten tuotteiden osuus K-ruokakauppojen valikoimassa on yli 80 prosenttia ja K-Supermarket-kauppiaat ovat tiiviisti mukana edistämässä suomalaista ruokakulttuuria ja elinkeinoa.

Pirkka tuo työtä Suomeen

Lähi- ja pientuottajien tuotteiden lisäksi K-Supermarketien valikoimista löytyy laajasti Pirkka-tuotteita, joille kotimaisuus on tärkeä arvo. Pirkka on tuhannella suomalaisella tuotteellaan yksi suurimmista elintarvikkeiden valmistuttajista Suomessa. Tällä hetkellä Pirkka-tuotteita valmistetaan 150 yrityksessä ympäri Suomen. Tiesitkö, että Pirkka meijerivoi valmistetaan Toholammella ja Pirkka minttusuklaarakeet tulevat Suomussalmelta?

Tunnelmia pien- ja lähituottajatapahtumista 2017

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

K-Supermarket tukee pien- ja lähituottajia

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tunnetko pien- ja lähituottajasi?

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.