Kotivara on meetvurstien mestari

Oululainen perheyhtiö Kotivara on valmistanut herkullisia meetvursteja ja salameja jo yli 60 vuotta. Nykyäänkin meetvurstit valmistetaan Limingantullin meetvurstitehtaassa perinteisellä menetelmällä, jossa kypsytystä ei kiirehditä keinotekoisesti, vaan meetvurstit saavat kypsyä hitaasti leppäpuun pehmeässä aromissa. Ainutlaatuisen pitkä kypsytysaika ja huolellinen maustaminen antavat Kotivaran lihaisille meetvursteille hyvän voimakkaan maun.

Kotivara on valmistanut suosittua alkuperäistä Venäläistä meetvurstia jo vuodesta 1951. Meetvurstien edelläkävijänä yritys on tuonut markkinoille myös useita erikoismeetvursteja, joiden avulla meetvurstin ystävä voi kiinnittää huomiota ruokavalioon useilla eri tavoilla. Kotivara Ultrakevyt meetvursti on Suomen kevein meetvursti, ja tarjolla on myös mm. Luomumeetvursti sekä täysin ilman E-koodeja valmistettu Lisäaineeton meetvursti.

Paikallinen Kotivaran valmistama erikoisherkku on myös Kärkkäri, joka keksittiin Kotivaralla 1956 kasvavan Oulun nälkäisille suille. Kärkkäri tulisi oikeaoppisesti kypsentää pannulla runsaassa voissa tai öljyssä miedolla lämmöllä - ja pitkään! Aito Kärkkäri löytyy monesta pohjoissuomalaisesta K-supermarketista.

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.