Lihaa ammattilaisten käsistä

Vuonna 1917 perustettu tamperelainen Wigren on Suomen vanhin jatkuvasti toiminnassa ollut lihanjalostusyritys. Neljän hengen makkaratehtaasta on kasvanut nykyaikainen yli 40 henkeä työllistävä yritys. Liharaaka-aineet hankitaan lähes kokonaan kotimaisilta lihatoimittajilta. Tuotannossa käytetään energiana kotimaista biokaasua. Wigrenin toiminnan kulmakiveksi on noussut lausahdus: ”Jos ei tehdä hyvää – ei sitten tehdä ollenkaan!”

Wigren tunnetaan maanlaajuisesti ennen kaikkea laadukkaista tuotteistaan: Herkkunakki, Ohutlenkki, maksamakkarat, meetwurstit, Nysät ja Rosvofilee. Hyvät tuotteet ovat taanneet Wigrenille paikan herkkusuiden pöydissä kohta 100 vuotta.

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.