Perinteiset ja gluteenittomat herkut Porokylän Leipomolta

Meille on K-Supermarketissa sydämenasia toimia tiiviissä yhteistyössä paikallisten leipomoiden kanssa ja tarjota kuluttajille aina tuoreita, lähialueella tuotettuja leipomotuotteita. Porokylän Leipomo toimittaa leipiä ja leivoksia koko Suomen alueelle, mutta kaikki neljä leipomoa toimivat Itä-Suomessa. Lieksan leipomossa leivotaan ainoastaan gluteenittomia herkkuja, jotta jokaisella on mahdollisuus nauttia tuoreesta leivästä.

Porokylän leipomo on aloittanut toimintansa vuonna 1983 Nurmeksessa. Nykyisten omistajien leipomaperinteet juontuvat kolmen sukupolven taa 1930-luvulle, jolloin isovanhemmat aloittivat leipomisen. Porokylän tuotteilla on siis pitkät perinteet lähes 90 vuoden taa. Alkutaipaleella Porokylän Leipomo työllisti vain kolme leipuria. Nyt, 35 vuotta myöhemmin, leipomoissa työskentelee jo yli 100 henkilöä.

Porokylän Leipomo nimeää vahvuudekseen karjalanpiirakat, perinteisen juureen leivotut ruisleivät sekä kukot, jotka valmistetaan muiden Porokylän tuotteiden tapaan käsityönä 100 % kotimaisesta viljasta kiviarinalla paistettuna. Porokylän perheyrityksen kaikessa toiminnassa taustalla ovat ajatukset herkullisesta mausta, tasaisesta laadusta sekä hyvästä palvelusta.

Perinteisten tuotteiden rinnalle suureen suosioon ovat nousseet Porokylän Leipomon gluteenittomat leipomotuotteet, joita on valmistettu vuodesta 2014 lähtien. PIRKKA-gluteeniton riisipiirakka ja PIRKKA-ruislimppu ovat Porokylän leipomon valmistamia herkkuja. Näiden lisäksi Porokylältä löytyy laaja valikoima muitakin gluteenittomia tuotteita vaihtuvine kausiherkkuineen.

K-Supermarket tukee pien- ja lähituottajia

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tunnetko pien- ja lähituottajasi?

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tunnelmia pien- ja lähituottajatapahtumista 2017

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

K-Supermarket kauppiaiden haastattelut 2017