Pirkanmaan pientuottaja tarjoilee Pirkka Luomua

Meille K-Supermarketissa on sydämen asia pitää valikoimissamme ja tuoda aktiivisesti esille suomalaisten lähi- ja pientuottajien tuotteita. Tutustu Suomessa matkaillessasi lähi- ja pientuottajien tuotteisiin paikallisessa K-Supermarketissa. Valitsemalla näitä tuotteita tuet maukkaalla tavalla omaa seutuasi ja sen hyvinvointia. Esimerkiksi Pirkanmaalainen pientuottaja Ikaalisten Luomu tarjoaa puhtaan luomuvaihtoehdon ruokapöytääsi.

Ikaalisten Luomu kasvattaa luomuvihanneksia, joiden puhdas maku ja muoto syntyvät luonnonkauniissa maisemissa sijaitsevissa kasvihuoneissa Ikaalisissa ja Honkajoella. Täällä kasvavat Pirkka Luomu tomaatit ja salaatit.

Energianlähteenä käytetään ympäristöystävällistä maakaasua ja puuhaketta. Sähköä syntyy vesivoimalla. Tuholaistorjunta toimii biologisin menetelmin. Tuotteet saavat mehevän makunsa ja kauniin värinsä ravinteikkaasta kasvualustasta, raikkaasta vedestä ja hellästä huolenpidosta.

Tomaattikasvien pölytyksen hoitavat aidot kimalaiset. Tomaatit kasvavat täysin ilman keinotekoisia lisäaineita ja ne myös saavat upottaa juurensa luonnonmukaiseen multaiseen alustaan. Tomaattien annetaan kypsyä pitkään ja ne poimitaan vasta houkuttelevan punaisina. Salaatit kasvatetaan ruukuissa turve-multaseoksessa ja lannoite on luomuhyväksyttyä sekä täysin kasviperäistä.

K-Supermarket tukee pien- ja lähituottajia

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tunnetko pien- ja lähituottajasi?

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tunnelmia pien- ja lähituottajatapahtumista 2017

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

K-Supermarket kauppiaiden haastattelut 2017