Porilaista arkihyvää

Meille K-supermarketissa on sydämen asia pitää valikoimissamme ja tuoda aktiivisesti esille suomalaisten lähi- ja pientuottajien tuotteita. Olemme koonneet kattauksen juuri oman alueesi lähi- ja pientuottajien tuotteita oman kauppasi valikoimaan. Porin Leipä leipoo laadukasta paikallista leipää yksinkertaisella ohjenuorallaan – makuasioista ei tingitä.

Porin Leipä on alueen oma lähileipomo, jossa olemme aina vuodesta 1947 saakka leiponeet satakuntalaisille mitä erilaisempia leipomoherkkuja. Perusta monille tämän päivän leipäsuosikeillemme syntyi jo tuolloin. Makuasioista ei tingitä – ei silloin eikä nyt. Kuluneiden vajaan 70 vuoden aikana kehitys sota-ajan näkkileipätehtaasta moderniksi terveellisyyttä, makua ja tuoreutta tarjoavaksi leipomoksi on ollut huikea.

Nykyään olemme merkittävä lähileivän tuottaja Länsi- ja Etelä-Suomessa, Turun seudulla sekä Pirkanmaalla. Tarjoamme asiakkaillemme uusia makuja, joissa kaikesta huolimatta säilyy satakuntalainen perinne.

Viime vuosien aikana leivänsyöntitottumukset ovat muuttuneet merkittävästi ja yrityksen on ollut yhä tärkeämpää panostaa tuotekehitykseen ja tuotteiden ajankohtaisuuteen. Härkäpavulla rikastettu funktionaalisten tuotteiden Super-tuoteperhe näki päivänvalon kesällä 2015, mikä on hyvä osoitus halusta uudistua ja kehittyä kuluttajien kulutuskäyttäytymisen mukaan.

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.