Salaattien raikkautta ja yrttien aromeja

Meille K-supermarketissa on sydämen asia pitää valikoimissamme ja tuoda aktiivisesti esille suomalaisten lähi- ja pientuottajien tuotteita. Valitsemalla näitä tuotteita tuet maukkaalla tavalla omaa seutuasi ja sen hyvinvointia. Tutustu Suomessa matkaillessasi lähi- ja pientuottajien tuotteisiin paikallisessa K-supermarketissa. Varsinaissuomalainen Oksasen Puutarha viljelee suomalaisia salaatteja ja yrttejä vuosikymmenten kokemuksella.

Oksasen Puutarhan salaatit ja yrtit ovat ihanan raikasta ja terveellistä purtavaa puhtaalta suomalaiselta maaseudulta. Oksasen Puutarha on laadustaan tunnettu ja tunnustettu kauppapuutarha, jolla on lähes
40 vuoden kokemus salaatinviljelystä.

Olemme on perheyritys, joka on viljellyt vihanneksia Varsinais-Suomessa jo 1970-luvun alkupuolelta alkaen. Salaatteja ja yrttejä kasvattavat puutarhat sijaitsevat nykyään Paattisilla ja Oripäässä. Puutarhoissa tuotetaan noin 15 % koko Suomen ruukkuvihanneksista. Kasvatamme vuodessa noin 10 miljoonaa ruukku- ja erikoissalaattia sekä yrttiä reilun kolmen hehtaarin pinta-alalla. Meillä työskentelee 50 vakituista henkilöä.

Vihertuotteidemme laadun takeena on lähes 40 vuoden kokemus salaatinviljelystä. Laatu onkin keskeinen ohjenuora yrityksellemme. Oksasen Puutarha sai Laatutarha-tunnuksen käyttöönsä vuonna 2007 ensimmäisenä Suomessa.

Viime vuosina olemme investoineet mittavasti tuotannon kehittämiseen, minkä myötä toimitusvarmuutemme on tunnetusti korkealla tasolla. Osoituksena määrätietoisesta kehittämistyöstä Kauppapuutarhaliitto ry valitsi Oksasen Puutarhan maaliskuussa 2011 Vuoden Vihannestuottajaksi.

Oksasen salaatit ja yritit ovat varmin tapa saada kotimaista, raikasta ja luonnollisen aromikasta purtavaa pöytään.

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.