Salaattien raikkautta ja yrttien aromeja

Meille K-Supermarketissa on sydämenasia pitää valikoimissamme ja tuoda aktiivisesti esille suomalaisten lähi- ja pientuottajien tuotteita. Valitsemalla näitä tuotteita tuet maukkaalla tavalla omaa seutuasi ja sen hyvinvointia. Tutustu Suomessa matkaillessasi lähi- ja pientuottajien tuotteisiin paikallisessa K-Supermarketissa. Varsinaissuomalainen Oksasen Puutarha viljelee ympäristöystävällisesti suomalaisia salaatteja ja yrttejä vuosikymmenten kokemuksella.

Oksasen Puutarhan salaatit ja yrtit ovat ihanan raikasta ja terveellistä purtavaa puhtaalta suomalaiselta maaseudulta. Oksasen Puutarha on laadustaan tunnettu ja tunnustettu kauppapuutarha, jolla on lähes 50 vuoden kokemus salaatinviljelystä.

Oksasen Puutarha on perheyritys, joka on viljellyt vihanneksia Varsinais-Suomessa jo 1970-luvun alkupuolelta alkaen. Salaatteja ja yrttejä kasvattavat puutarhat sijaitsevat nykyään Paattisilla ja Oripäässä. Puutarhoissa tuotetaan noin 15 % koko Suomen ruukkuvihanneksista. Vihertuotteidemme laadun takeena on lähes 50 vuoden kokemus salaatinviljelystä. Laatu onkin keskeinen ohjenuora yrityksellemme. Oksasen Puutarha sai Laatutarha-tunnuksen käyttöönsä vuonna 2007 ensimmäisenä Suomessa.

Viime vuosina Oksasen Puutarhalla on investoitu mittavasti tuotannon kehittämiseen. Oksasen Puutarhalla on panostettu tuotteiden laatutason ja toimitusvarmuuden lisäksi ympäristövastuullisuuden lisäämiseen. Onhan hyvinvoiva suomalainen ympäristö maukkaiden salaattien ja yrttien kasvattamisen peruslähtökohta.


Oksasen Puutarhalla siirryttiin vuonna 2012 sähköenergiassa VihreäVoimaan, joka on vesi- ja tuulivoimalla sekä bioenergialla tuotettua sähköä. Kaikki Puutarhan jätteet lajitellaan ja kierrätetään tai toimitetaan hävitettäväksi. Myös kasteluvesi kierrätetään puhdistuksen jälkeen uudelleen käyttöön, ettei lannoitteita pääse ympäristöön ja vettä säästyy.


Oksasen salaatit ja yritit ovat varmin ja ekologisin tapa saada kotimaista, raikasta ja luonnollisen aromikasta purtavaa ruokapöytään.

K-Supermarket tukee pien- ja lähituottajia

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tunnetko pien- ja lähituottajasi?

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tunnelmia pien- ja lähituottajatapahtumista 2017

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

K-Supermarket kauppiaiden haastattelut 2017