Tuoreet Pirkka-kasvikset tulevat Mikkelistä

K-Supermarketit tarjoavat monipuolisen valikoiman suomalaisten viljelijöiden vihanneksia, hedelmiä ja muita kasviksia. Mikkeliläinen Vihannesyhtymä 3T toimittaa K-Supermarketeihin Pirkka-sarjan kasviksia. Nopealla toimitusketjulla raikkaat salaatit ja parsakaalit saadaan tuoreina asiakkaiden saataville kauppoihin.

Vihannesyhtymä 3T on vuonna 1998 perustettu yritys, joka viljelee avomaan vihanneksia Etelä-Savossa Mikkelin Haukivuorella. 3T:n toiminnan lähtökohtana ovat olleet alusta asti tuoreus, tasalaatuisuus ja toimitusvarmuus. Näillä kolmella on saavutettu vankka asema Suomen vihannesmarkkinoilla ja kuluttajien sydämissä.
3T tuottaa Pirkka-tuotesarjan suomalaiset parsakaalit, cosmopolitan salaatit ja jäävuorisalaatit. Viljelyssä noudatetaan kotimaisten kasvisten laatutarhaohjeistoa ja jatkuvalla kehitystyöllä ja koulutuksella varmistetaan tuotteiden turvallisuus ja hyvä laatu. Kesällä 2010 yritys otti käyttöön GlobalGAP-sertifioinnin, joka on käytössä useissa Euroopan maissa. Sertifioinnilla yritys sitoutuu noudattamaan hyviä maatalouden tuotantotapoja niin eettisesti kuin ympäristöstä huolehtien.

3T:n vahvuutena ovat toiminnan joustavuus, nopea tuotteiden jäähdytys edistyksellisellä tekniikalla ja hyvät logistiset yhteydet tukkukauppoihin. Sadonkorjuun jälkeen tuotteet saadaan toimitettua nopeasti kauppoihin asiakkaiden saataville.

K-Supermarket tukee pien- ja lähituottajia

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tunnetko pien- ja lähituottajasi?

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tunnelmia pien- ja lähituottajatapahtumista 2017

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

K-Supermarket kauppiaiden haastattelut 2017