Säännöt

Arvonnan järjestäjä

Kesko Oyj/K-supermarket-ketjuyksikkö
Nauvontie 18, 00280 Helsinki
Y-tunnus: 0109862-8

Myöhemmin "arvonnan järjestäjä"

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka ovat täyttäneet 18-vuotta ja antaaneet luvan sähköiseen markkinointilupaan. Arvontaan ei kuitenkaan voi osallistua K-supermarketien henkilökunta eikä kilpailun järjestämiseen osallistuneet henkilöt Kesko Oyj:stä.

Osallistumisaika
Arvonta on voimassa 31.3.2018 saakka. Viimeiset lahjakortit arvotaan 5.4.2018.

Miten osallistun
Arvontaan voi osallistua www.k-supermarket.fi/tilaa-asiakaskirje kautta syöttämällä tiedot lomakkeeseen. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä. Arvontaan osallistuminen edellyttää sähköisen suoramarkkinointiluvan antamista. Plussa-kortin numero tarvitaan suoramarkkinointilupaa antaessa.

Palkinnot
Kuukausittain arvotaan viisi (5) kpl 100 € lahjakortteja kaikkien tilaa asiakaskirje -sivun kautta edellisenä kuukautena uusien sähköisen markkinointiluvan antaneiden kesken. Palkinnot arvotaan kuukauden ensimmäisenä arkipäivänä.

Esim. jos arvontapäivä on 1.7., niin silloin arvotaan 5 kpl 100€:n lahjakortteja kesäkuussa Tilaa asiakaskirje -sivun kautta sähköisen markkinointiluvan antaneiden kesken.

Arvonnassa voittaneihin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä ja heiltä pyydetään osoitetietoja palkinnon lähettämistä varten. Jos arvonnassa voittaneilta ei ole viikon kuluessa yhteydenotosta saatu osoitetietoja, niin heidän tilalleen voidaan arpoa uudet voittajat.

Arvonnan säännöistä ja niiden noudattamisesta
Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan arvonnan sääntöjä sekä arvontaa koskevia järjestäjän päätöksiä. Arvonnan järjestäjä on oikeutettu muuttamaan sääntöjä arvonta-ajan aikana.

Arpajaisvero
Palkinnosta maksettavan lakisääteisen arpajaisveron suorittaa arvonnan järjestäjä.

Väärinkäytökset
Mikäli on aihetta epäillä väärinkäytöstä, niin tällaisissa tilanteissa asia selvitetään, ennen kuin palkinto luovutetaan.