Koristele drinkkilasi hedelmin!

Drinkkilasisi saa uuden, hilpeän asun, kun puet sen värikkäästi hedelmiin ja marjoihin. Pilko, pyöräytä palloiksi tai rakenna mehukkaita sateenkaarivartaita. Näillä hedelmäkikoilla ilostutat myös arkisen vesilasin!

1. Miljoona +1 melonipalloa

Melonipallot
Pyöräytä pienellä melonikauhalla mehukkaita pallosia niin vartaisiin kuin lasien reunoillekin. Mojovin melonimalja syntyy täyttämällä koko drinkkilasi erivärisillä melonipalloilla. Muotoile miljoona plus yksi melonipalloa vesi-, verkko-, cantaloupe-, galia- tai hunajameloneista.

2. Hilpeät marjatikut

Marjatikut
Piristä drinkkilaseja helpoilla marjatikuilla. Käytyään pakastimessa ne toimivat myös kätevästi juomien huurteisina viilentäjinä!

3. Lasin hedelmäkuorrutus

Lasin hedelmäkuorrutus
Hedelmäkuorrutetut maljat syntyvät ohuista marja- ja hedelmäviipaleista, jotka ladotaan varovasti juomalasien sisäpuolelle. Kaada juomaa lasiin, ja hedelmäsuikaleet pulikoivat maljassa kuin uima-altaassa konsanaan.

4. Hedelmäsydämet & -tähdet

Hedelmäsydamet
Pehmeistä hedelmistä on hauska painella piparkakkumuottien avulla erilaisia kuvioita koristamaan juomalaseja. Kokeile ananasta, kiiviä sekä erilaisia meloneja. Sydän lasin reunalla sykähdyttää varmasti!

5. Sateenkaarisuora

Sateenkaarisuora
Pujottele marjoista sekä hedelmäpaloista hersyvän väri-iloittelevia sateenkaarivartaita. Ensin vihreää, keltaista ja oranssia, sitten punaista, violettia ja sinistä. Kokoa tikuista lyhyitä tai pitkiä tikkuja ja sujauta niitä lasiin yksi tai useampi. Sateenkaarivartailla edes taivas ei ole rajana!

Lue myös

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.