Leivo juureksista!

Sujauta punajuuri suklaakakkuun, palsternakka suolaiseen lettutaikinaan tai pyöräytä juureskakkujen klassikko: ihanan oranssi porkkanakakku!

Sesongin juureksilla mehevyyttä kahvipöydän herkkuihin

Perinteinen porkkanakakku on tunnettu ihanasta mehukkuudestaan. Miedonmakuiset ja luontaisesti makeat juurekset sopivat upeasti leivonnaisten raaka-aineiksi. Juurekset pitävät kakut kosteina ja tuovat pikantin lisän makuun.

Kokeile mehevää punajuurikakkua ja pirteää porkkanakakkua.

Porkkanan ja punajuuren lisäksi leivontaan sopii pähkinäinen ja makea palsternakka. Palsternakka on porkkanan sukulainen, ja sitä voi käyttää ruoanlaitossa lähes samalla tavalla kuin porkkanaa. Se ei kuitenkaan ole ominaisuuksiltaan aivan yhtä mehukas kuin porkkana. Palsternakka on mainio suolaisissa leivonnaisissa, kuten piirakoissa ja leipätaikinoissa.

Kokeile juuressukulaisia yhdessä ja valmista suolaisia palsternakka-porkkanalettuja.

Punajuuri ja suklaa ovat hurmaava makupari

Punajuuri-suklaakakku on vienyt leipojien ja herkuttelijoiden kielet mennessään. Pähkinäiset punajuuri-browniepalat ihastuttavat kyläilijät ikiajoiksi. Punajuuri korostaa suklaan makua ja tekee leivonnaisen koostumuksesta mehevän.

Juureksia myös suolaisiin leivonnaisiin

Juurekset tuovat oman lisänsä myös suolaisiin leivonnaisiin. Leivo ihanan muhevia porkkanasämpylöitä tai juureslimppua. Juustoinen juures-sienipiirakka on täydellinen loppukesän ja syksyn herkku!

Leivo Pirkka-juureksista!

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Kahvipöytä koreaksi!

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.