Maistuvat lihat K-Supermarketista

Mureimmat pihvit, mehevimmät paistit ja maukkaimmat patalihat löydät K-Supermarketista. Laaja valikoimamme takaa ruokapöytään ensiluokkaiset raaka-aineet, joilla loihdit herkkuja joka tilanteeseen.

Nopeasti valmistuvaa arkeen

Käytä eri lihalaatuja ja ruhonosia monipuolisesti, niin saat vaihtelua lautasellesi sekä kokkaushetkiin. Arkeen sopivat parhaiten nopeasti kypsyvät ja vähärasvaiset lihalaadut. Jauhelihasta, broilerista ja vaikkapa kalkkunasta valmistat maistuvaa ruokaa myös nopeasti.

Hitaaseen nautiskeluun

Viikonloppuna ja juhlapäivinä kelpaa herkutella tuhdimmilla lihalaaduilla. Hitaasti herkulliseksi kypsyvät ruhonosat ja astetta vaativammat reseptit sopivat kiireettömään ruoanlaittoon ja nautiskeluun. Pataruoan voit antaa porista hiljalleen uunissa, ja käyttää vapaa-ajan esimerkiksi ulkoiluun. Paljon sidekudosta sisältävät, eli paljon töitä tehneet lihakset, kuten lapa, potkat ja etuselkä vaativat pidempää kypsyttelyä. Ne ovat kuitenkin hinnaltaan edullisia ja palkitsevat odotuksen herkullisella maullaan ja suutuntumallaan.

Anna lihamestareidemme auttaa

On helppoa olla hyvä kokki, kun raaka-aineet ovat ensiluokkaisia ja reseptit taatusti toimivia! Laadukkaat raaka-aineet ovat onnistuneen ruoan lähtökohta. Kun valitset lisäksi oikean kypsennysmenetelmän, -lämpötilan ja -ajan, ovat edellytykset taivaallisen lihaherkun syntymiselle kasassa. Kysy tarvittaessa apua ammattitaitoisilta lihamestareiltamme – he auttavat sinua valitsemaan parhaiten sopivan lihalaadun ja ruhonosan eri ruokiin. Meiltä saat myös herkulliset reseptivinkit sekä asiantuntevaa apua sopivien lihamäärien varaamiseen vaikkapa juhlaan.

Kokeile näitä!

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.