Palvelua ja tuoretta kalaa

K-Supermarketin kalaosastolta saat tuoreen ja laadukkaan kalan lisäksi palvelua. Ammattitaitoiset kalamestarit opastavat sinua myös vieraampien eväkkäiden käytössä.

Tuoreus, laatu sekä ykkösluokan palvelu

K-Supermarketin kalaosastolla ei tehdä kompromisseja. Kalaosastolle kelpuutetaan vain laadultaan ensiluokkaiset ja tuoreet kala- ja äyriäistuotteet. Kalamestarimme käsittelee kalat haluamallasi tavalla ja jakaa mielellään vinkkinsä myös eri kalalajien valmistamiseen.

Monipuolisen perusvalikoiman lisäksi löydät kalatiskiltä paikkakuntakohtaisia erikoisherkkuja. Moni kauppias on sopinut kalavalikoiman toimittamisesta suoraan paikallisten kalastajien ja tuottajien kanssa.

K-Supermarketista vain vastuullista kalaa

K-Supermarketin valikoimasta löydät vain vastuullista kalaa. Olemme sitoutuneet noudattamaan  kala- ja äyriäislinjausta, joka tähtää kestävien valintojen tekemiseen. Suosimme MSC-merkittyjä kala- ja äyriäistuotteita. Lisäksi seuraamme WWF:n kalaoppaan suosituksia. Pyrimme edistämään vihreällä merkittyjä lajeja, eikä valikoimastamme löydy lainkaan punaisella liikennevalolla merkittyjä lajeja. Villilohen osalta noudatetaan kuitenkin kansallisen lohistrategian linjausten mukaisesti EU:n määrittämiä kiintiöitä. K-ruokakauppiaat voivat siis EU:n määrittämän kiintiön rajoissa myydä villilohia. Lue lisää K-ryhmän kala- ja äyriäislinjauksesta kesko.fi/vastuullisuus.

Lue myös:

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.