Pirteä mieli reilulla hedelmäsalaatilla

Nauti aurinkoa sisäisesti ja pilko värikäs hedelmäsalaatti Reilun kaupan hedelmistä.

Värikkyyden lisäksi reilussa hedelmäsalaatissa mieltä piristää se, että hedelmät on valittu Reilun kaupan hedelmävalikoimasta. Valitsemalla salaattiin Reilun kaupan tuotteita, voit olla varma siitä, että hedelmät on viljelty ihmisten ja ympäristön kannalta kestävällä tavalla. Reilun kaupan tunnus takaa tuottajille myös Reilun kaupan takuuhinnan.

Hedelmäsalaatti, joka piristää mieltä sekä kehoa

Valmista herkullinen hedelmäsalaatti Pirkka Reilun kaupan banaanista, appelsiinista ja ananaksesta. Keitä kylkeen Reilun kaupan kahvia ja lapsille suklaajuoma Reilun kaupan kaakaosta.

Voit nauttia hedelmäsalaatin sellaisenaan tai höystettynä tilkalla vaahterasiirappia, hunajaa tai intiaanisokeria. Jos haluat panostaa hieman enemmän, marinoi hedelmät lämpimässä marinadissa, joka kiehautetaan vedestä, sokerista, rosmariinista, kanelitangosta sekä limetistä. Tai valmista hedelmäsalaatille inkiväärillä, kardemummalla ja sokerilla maustettu jogurttikastike. Jos haluat salaattiisi pientä lisäpotkua, valmista puolestaan chilinhehkuinen hedelmäsalaatti.

Reiluus tuntuu hyvältä

Sillä, minkä väristä ja miten viljeltyä ruokaa syö, on vaikutusta. Kerää hedelmä- ja vihannesosastolta tuoreita ja reiluja herkkuja sateenkaaren kaikissa väreissä. Tämä välipala, aamiainen tai jälkiruoka piristää takuuvarmasti mieltä.

Lue lisää Reilusta kaupasta

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Reilumpia lusikallisia

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Reiluja Pirkka-tuotteita sateenkaaren väreissä

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.