Sesongin parhaat

Persimonista pomeloon, banaanista bataattiin... K-Supermarketista löydät parhaat, niin läheltä kuin kauempaakin tuodut, hedelmä- ja vihannesapajat. Sukella rohkeasti hevi-taivaaseen!

Korjaa sesongin sato K-Supermarketistasi

K-supermarketin hedelmä- ja vihannesosasto elää satokausien mukaan. Löydät meiltä aina vuodenajan raikkaimmat sesonkituotteet, joissa kohtaavat maku, hinta sekä laatu. Tutumpien makujen lisäksi meillä on hyvät ja vuodenaikojen mukaan vaihtuvat valikoimat eksoottisempia tuotteita ja jännittäviä uutuuksia.

Lyhyt matka pellolta pöytään

K-Supermarketissa tarjoamme kotimaisten yrittäjien ammattitaidolla kasvattamia laatutuotteita. Valikoimissamme on paljon myös paikallisten tuottajien kasviksia, joissa tuoreus ja maku ovat parhaimmillaan. Paikallisten tuotteiden matka pellolta pöytään on lyhyt, ja lähituotteita valitsemalla tuet myös oman alueesi elinkeinoelämää. Hedelmä- ja vihannesosastollamme on laaja valikoima myös luomu- ja Reilun kaupan tuotteita. Kauppojen henkilökunnan tehtävänä on varmistaa, että hyllyssä on vain tuoreita ja laadukkaita tuotteita. K-Supermarketissa voit aina luottaa laatuun!

Kokeile näitä!

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.