Entistä suurempi K-supermarket Manhattan hurmaa herkkusuut

Turun Pitkämäessä sijaitsevan K-supermarket Manhattanin alkusyksystä alkanut laajennus- ja uudistustyö on nyt ohi. Uudistettu ja tuhannella neliöllä kasvanut kauppa tarjoaa asiakkailleen ennennäkemättömän runsaan ja monipuolisen valikoiman.

Tuotteita läheltä ja kaukaa

K-supermarket Manhattanin valikoimiin kuuluu nyt yli 15 000 tuotetta. Kauppias Veli-Pekka Hussi  henkilökuntineen on rakentanut kaupan valikoimia siten, että jokaisessa tuoteryhmässä on sekä lähellä tuotettuja tuotteita että maailmalta löytyneitä erikoisuuksia. Sesongit ovat vahvasti esillä kaikissa tuoteryhmissä.

Makujen maailmasta uusia elämyksiä

Uudistetusta kaupasta löytyy muun muassa Makujen maailma -shop in shop, joka tarjoaa eksoottisia makuja ympäri maailman. Osaston hyllyt ovat pullollaan herkkuja Italiasta, Ranskasta, Espanjasta ja Amerikasta.

- Makujen maailma hurmaa vaativammankin kulinaristin. Osaston tuotevalikoima sisältää muun muassa tyypillisiä italialaisia ruokatuotteita tryffelikastikkeesta sahramipastaan ja kaikkea siltä väliltä, kertoo Hussi.

Juustovalikoima kasvanut entisestään

Manhattanin juusto-osasto on saanut laajennuksen myötä lisätilaa ja valikoima on kasvanut entisestään erityisesti erikois- ja herkuttelujuustojen osalta.

- Asiakkaat arvostavat tänä päivänä aitoja, puhtaita makuja ja se näkyy myös rasvaisempien juustojen menekin kasvuna. Kevyttuotteita löytyy toki myös, mutta niiden myynti on pikemminkin laskenut. Myös alati lisääntyvä matkailu vaikuttaa juustovalikoimaamme. Asiakkaat haluavat ostaa esimerkiksi aitoa Parmesanjuustoa Italian matkalta palattuaan ja sitähän meiltä löytyy. Ja mitä ei löydy, sitä tilataan, lupaa Hussi.

K-supermarket Manhattanille on myönnetty Juustokilpi tunnustuksena erityisen hyvin hoidetusta, monipuolisesta ja korkealaatuisesta juustovalikoimasta sekä henkilökunnan juusto-osaamisesta.

K-supermarket Manhattanilla alkaa nyt uusi aikakausi. Kauppias kiittää asiakkaitaan, jotka uskollisesti kävivät koko remontin ajan ostoksilla. Tervetuloa hyvien makujen äärelle!

 

K-supermarket Manhattan Facebookissa >>

K-supermarket Manhattanin nettisivuille >>