K-supermarket Eväskellari avautui Savonlinnassa 24.9.

Savonlinnan Kellarpellossa juhlittiin torstaina 24.9.2015 uuden K-supermarket Eväskellarin avajaisia. Avausnauhan leikkasi K-kauppiaiden Esa ja Sari Kettusen nuorin poika Eetu 12 vuotta.

K-supermarket Eväskellari avautui torstaina 24.9.

Eväskellari on ihmisen kokoinen kauppa

”Olemme tehneet Eväskellarista ihmisen kokoisen kaupan. Valikoimia ja vaihtoehtoja löytyy kaikille asiakkaille, ostamiseen helppouteen on panostettu ja kaupan pihassa ovat hyvät ja väljät parkkipaikat. Jotta kaupassamme olisi kiva käydä”, hehkuttaa kauppias Esa Kettunen.

Hedelmät ja vihannekset sekä tuore leipä vastaanottavat asiakkaat. Kaupassa muun muassa paistetaan kahdella uunilla koko ajan leipää ja leivonnaisia. Kettuset ovat myös etsineet runsaasti lähiruokatoimittajia täydentämään kaupan valikoimia. ”Olemme saaneet monipuolisen kattauksen eteläsavolaisia tuotteita lähes joka osastolle. Lähin tuottaja on 1,5 km päässä oleva Laurikaisen Leipomo, jonka lihapiirakat ovat melkoisia hittituotteita”.

Herkkutori-palvelutiskistä luvataan aina kotimaista kalaa ja lihaa. Sieltä saa myös helposti mukaan otettavat ateriat ja kaksi grilliä tuottaa lämpimiä herkkuja koko kaupan aukiolon ajan. Salaattibaarista saa koottua salaatin haluamistaan raaka-aineista. ”Saamme savonlinnalaiselta kalastajalta tuoretta järvikalaa suoraan Saimaasta, se on lähiruokaa parhaimmillaan”, kehaisee Esa.

Sekä jätskibaari että uudenlaista myymälämarkkinointia

Kaupan aulatilaan tulee jätskibaari, josta voi ostaa mukaan tai nauttia paikan päällä kahvin kanssa valmiita jäätelöannoksia. ”Otamme käyttöön uutta myymälätekniikkaa esimerkiksi kaupan infokanavan, josta asiakkaat voivat ostoksilla ollessaan saada erilaisia vinkkejä, tarjouksia ja tietoa”, kertoo Esa.

K-supermarket Eväskellari työpaikat kiinnostivat

Uuden kaupan työpaikat kiinnostivat kovasti ja hakemuksia tuli reilu 100 kpl ja puhelimitse tehtiin runsaasti tiedusteluja. K-market Kellartorin henkilökunnan lisäksi uusia työntekijöitä palkattiin yhdeksän. Heidän lisäkseen on vielä kauppiaspariskunta. ”Olemme iloisia, että saimme kokoon hyvän ja osaavan ammattilaisporukan. Tähän tiimiimme kuuluu yksi oppisopimuskoulutuksessa oppija ja yksi työkokeilija”, iloitsee Esa.

 

K-supermarket Eväskellari Facebookissa »

K-supermarket Popsin nettisivuille »