K-Supermarket Hovihallin konttikauppa ruokkii festarikansan Qstockissa

Oulu täyttyy 28.-29.7. Qstock-festivaaleille saapuvista juhlijoista. Oulun keskustan K-Supermarket Hovihalli on perinteisesti ruokkinut festarikävijöitä kivijalkakaupassaan noin 15min kävelymatkan päässä festarialueesta. Tänä vuonna Hovihalli on osa Qstockin ruokamaailmaa ja pystyttää Pop up -konttikaupan festareiden esialueelle.

Konttikauppa ja siihen kuuluva kylmäkontti palvelevat festarialueelle suuntaavia juhlijoita. Konttikauppa sijaitsee Qstockin päälavan takana sisäänkäynnin yhteydessä.

Idea konttikaupasta syntyi viime kesänä, kun kauppiaspariskunta oli festarivieraina Qstockissa.

”Katseltiin sitä hommaa ja tuumattiin, että tapahtuma oli todella, todella hyvä, mutta jotain puuttui. Vaimoni Jaana Sara taisi sanoa, että tänne olisi kiva saada kauppa, täällä pitäisi olla K-Supermarket. Kaupasta voisi hakea nopeasti ruuat mukaan ja lähteä jatkamaan rokkausta”, kertoo kauppias Mika Sara tapahtuman taustoista.

K-Supermarket Hovihallin henkilökunta ottaa suurta vastuuta konttikaupan pyörittämisestä. Henkilökunta ottaa festarikävijät innolla vastaan. ”Konttikaupan poppoo koostuu loistavasta sekoituksesta nuoruuden intoa ja kokemuksen ääntä”, iloitsee kauppias.

K-Supermarket Hovihallin konttikaupasta löytyy jokaiselle festarivieraalle jotakin. Valikoimaan kuuluu sekä perinteistä festariruokaa että raikkaampia trendiherkkuja. Valikoimaan on valikoitunut esimerkiksi susheja, panineita, patonkeja, valmissalaatteja sekä kolmioleipiä. Naposteltavaa on tarjolla luonnollisesti myös vegenä, kuten panineita härkäpaputäytteellä. Janoisille juhlijoille löytyy myös virvoitusjuomia sekä vesiä.

”Olemme aina olleet osa jokakesäistä Qstockia. Kauppamme on palvellut Oulun keskustassa yöpyviä ja asioivia festarivieraita. Kivijalkakaupaltamme on vain 15 minuutin kävelymatka festareille. Nyt lähdetään testaamaan, miten K-Supermarket rokkaa festareilla!”, Mika iloitsee.

Tervetuloa ostoksille!