K-Supermarket-ketju täyttää 20 vuotta

Maanantai 31.03.2014 - klo 19.15

Tavallista parempi ruokakauppaketju, K-Supermarket, täyttää 20 vuotta. Ensimmäinen K-supermarket avattiin tammikuun 10. päivänä vuonna 1994 Nastolassa. Tänä päivänä ketjuun kuuluu yli 200 kauppaa.

Kun ensimmäinen K-supermarket avattiin Nastolassa, sen tavoitteena oli saada paikkakunnan parhaan lihakaupan maine. Yhä edelleen K-supermarketien asiakkaat arvostavat laajoja ja monipuolisia tuoretuotevalikoimia niin hedelmä- ja vihannesosastoilla, leipäosastoilla kuin lihaa, kalaa ja aterioita tarjoavilla palvelutiskeillä.

Tavallista parempi ruokakauppa heti alusta alkaen

- Jo K-supermarket-ketjua perustettaessa lähdettiin liikkeelle siitä, että asiakkaille tarjotaan tavallista parempi ruokakauppa: laajemmat valikoimat ja paremmat tuoretuoteosastot sekä hyvä palvelu. Tuoretuotevalikoimat ovat pääroolissa myös koko juhlavuoden ajan ja K-kauppiaat henkilökuntineen tuovat oman alueensa tuotteet vahvasti esille, kertoo ketjujohtaja Ari Sääksmäki.

- Juhlavuosi näkyy asiakkaille niin kaupoissa kuin verkossakin monin tavoin. Järjestämme erilaisia kampanjoita ja tapahtumia ja tarjoamme houkuttelevia etuja ja tarjouksia. Luvassa on oikein kunnon markkinahumua, Sääksmäki jatkaa.

Hedelmä- ja vihannesosastot uudistuvat

K-supermarketien hedelmä- ja vihannesosastoja kehitetään tänä vuonna erittäin vahvasti.

- Aiomme luoda torimaisen tunnelman uudenlaisten kalusteiden avulla ja nostaa uutuustrendit vahvemmin esille. Tuomme myös tuoteinfoja tuotteiden läheisyyteen. Tärkeää on, että asiakkaiden toiveet hedelmä- ja vihannesosastojen monipuolisista valikoimista, luotettavasta hintatasosta sekä selkeästä ja inspiroivasta esillepanosta täyttyvät, Sääksmäki sanoo.

 

K-supermarket Tapiola heviosastoK-supermarketien hedelmä- ja vihannesosastoja kehitetään tänä vuonna erittäin vahvasti. Kuva Espoossa lokakuussa 2013 avatun uuden K-supermarket Tapiolan Hevi-osastolta.

K-supermarketeissa on vahva ruokaosaaminen. Kaupoissa palvelee K-kauppiaan ja kaupan muun henkilökunnan lisäksi yli 160 koulutettua Ruokamestaria. He ovat liha- ja kalatuotteiden asiantuntijoita, jotka antavat asiakkaille tarvittaessa neuvoja ja vinkkejä niin arjen kuin juhlankin ruoanvalmistukseen.

Lue myös:

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.