K-Supermarket Kreivintori avattu Raahessa

Kreivintori avattiin 23.10.2014 seitsemän kuukauden laajennus- ja remonttitöiden jälkeen. Kauppa onkin käytännössä aivan uusi. Laajennusta tuli yli 400 m2. K-Supermarket Kreivintorin K-kauppias on Raimo Pudas.

Avaus tapahtui juhlallisesti, kun Raahen kaupunginjohtaja Kari Karjalainen ja Keskon Pohjois-Suomen aluejohtaja Jari Saarinen leikkasivat nauhan kauppias Raimo Pudaksen avustuksella.

Vain seinät jäivät entisestä

Kreivintorin kauppakiinteistö on remontoitu sananmukaisesti lattiasta kattoon. Valaistus ja kaikki kylmälaitteet ovat uusia ja energiatehokkaita. Kylmää vaativat tuotteet löytyvät tämän päivän vaatimusten mukaisesti joko kansien alta tai ovien takaa. Remontin myötä kauppa siirtyi yhtä kokoluokkaa suurempaan K-Supermarket-ketjuun. Ketjun lupaus ”Tavallista parempi ruokakauppa” tarjoaa asiakkaille laajan valikoiman tuotteita arjen tarpeista juhlien ruuanlaittoon. Kaupan ylpeys on Herkkutori-palvelutiski, josta saa tuoreet lihat, kalat ja leikkeleet sekä valmista lämmintä kotiruokaa mukaan. Kuvia uudistuneesta K-Supermarket Kreivintorista voit käydä katsomassa kaupan Facebook-sivuilta.

K-Supermarket Kreivintorilla on K-kauppiaan lisäksi 15 henkilön ammattitaitoinen henkilökunta.

K-Supermarket Kreivintori palvelee maanantaista perjantaihin klo 7-21, lauantaisin klo 7-18 ja sunnuntaisin klo 12-18.