Täysin uudistettu ja entistä suurempi K-supermarket Laitila hurmaa herkullisuudellaan

K-supermarket Laitilan vuoden alussa alkanut laajennus- ja uudistustyö on nyt ohi. Avajaisjuhlia vietettiin torstaina 16. lokakuuta. Uudistettu ja 900 neliöllä kasvanut kauppa tarjoaa asiakkailleen ennen näkemättömän runsaan ja monipuolisen valikoiman. Energiatehokkuus ja ympäristöystävällisyys puolestaan korostuvat uudistetun kaupan tekniikka- ja kalusteratkaisuissa.

Tuotevalikoimat kasvaneet usealla tuhannella tuotteella

K-supermarket Laitilan valikoimiin kuuluu nyt yli 15 000 tuotetta. Kauppias Raimo Saarinen on tyttärensä Jonnan ja muun henkilökunnan kanssa on rakentanut kaupan valikoimia siten, että jokaisesta tuoteryhmästä löytyy sekä lähellä tuotettuja tuotteita että maailmalta löytyneitä erikoisuuksia. Sesongit ovat vahvasti esillä kaikissa tuoteryhmissä.

Uudistetusta kaupasta löytyy muun muassa Alastaron Mestaripalvin leikkele- ja makkarapiste, oma kalasavustamo, 40 eri tuotevaihtoehtoa käsittävä salaattibaari ja paikkakunnan laajin leipävalikoima.

- Leipävalikoimamme kattaa niin suurten leipomoiden kuin pienten paikallisten yrittäjien lämpimäiset. Lähileipiä ja leivonnaisia meille leipovat muun muassa Tiihosen leipomo ja Askondi. Näiden lisäksi myymälässämme on oma paistopiste, jonka tuotevalikoima moninkertaistui uudistuksen myötä, kertoo Raimo.

Hedelmä- ja vihannesosasto toimii uudistetussa myymälässä entistä suuremmissa tiloissa. Lisätilan ansiosta valikoimia on täydennetty esimerkiksi erikoishedelmien osalta. Väljissä tiloissa sesongin tuotteet saadaan entistä näyttävämmin esille.

Oma kalasavustamo täydentää Herkkutorin tarjontaa

K-supermarket Laitila on kalan ystävän unelmakauppa. Kaupan uudessa kalasavustamossa savustetaan muun muassa ahvenia ja lohta. Savukalan lisäksi Herkkutori tarjoaa tuoretta ja graavattua kalaa. Kaupan kalavalikoima noudattaa WWF:n kalalinjausta.

Kalatuotteiden lisäksi Herkkutorin valikoimiin kuuluvat tuoreet lihat, ruokaisat patongit ja kotitekoinen lounasruoka, jota on tarjolla kaikkina arkipäivinä.

Uudet energiapihit kylmäkalusteet säästävät energiaa

K-supermarket Laitilan uudistuksessa on noudatettu uusinta, energiaa säästävää rakennustekniikkaa ja kylmäkalusteiksi on valittu mahdollisimman energiapihit vaihtoehdot. Pakastealtaat ovat kannellisia ja kaikki kylmäsäilytystilat ovat ovien takana. – Vaikka kylmätilamme moninkertaistui remontin myötä niin sähkölaskumme pieneni, iloitsee kauppias.

Raimo ja Jonna sekä koko K-supermarket Laitilan 30:stä ruokaosaajasta koostuva henkilökunta ovat valmiina aloittamaan kaupassa uuden aikakauden. Raimo kiittää asiakkaitaan, jotka uskollisesti kävivät koko remontin ajan ostoksilla.

K-supermarket Laitilan kokonaispinta-ala on noin 3 200 neliötä, joista Alko käyttää 230 neliötä. Lisäksi kaupan yhteyteen on rakennettu 200 neliötä ulosvuokrattavaa tilaa, jonka käyttäjästä tiedotetaan myöhemmin.

Voit tutustua uudistuneeseen K-supermarket Laitilaan kaupan Facebook-sivuilla.

K-supermarket Laitilan nettisivuille >>