K-supermarket palasi takaisin Hollolaan

K-kauppa palasi parin vuoden odotuksen jälkeen takaisin Hollolaan. Tarmontiellä torstaina 22.1. avattu K-supermarket on monipuolinen herkkukauppa, joka tarjoaa asiakkailleen laajat valikoimat niin arjen perustuotteita kuin hemmotteluhetkien herkkujakin.

Antti SiiraKauppias Antti Siiran mukaan K-supermarket Hollola haluaa tulla tunnetuksi ystävällisestä ja asiantuntevasta palvelustaan.

– Olemme rakentaneet kauppaa ajatuksella ”hyvän fiiliksen kauppa”. Hyvä fiilis pitää sisällään ystävällisen palvelun, monipuoliset valikoimat, edulliset hinnat ja sujuvat ostosreissut.

– Meiltä löytyy monipuoliset hedelmä- ja vihannesvalikoimat sekä tuoreet leivät. Palveleva Herkkutori tarjoaa asiakkaillemme tuoretta lihaa ja kalaa joka päivä. Lähiseuduilla tuotettua lähiruokaa sekä Luomu-tuotteita meiltä löytyy runsaat valikoimat. Kaikkiaan kaupan valikoimista löytyy lähes 15 000 tuotetta.

– Erityistä huomiota haluamme kiinnittää sujuvaan asiointiin. Pihalta löytyy kaikkiaan noin 190 parkkipaikkaa ja lapsiperheille on omat, leveät parkkiruudut lähellä kaupan sisäänkäyntiä, kertoo Antti Siira.

– Kauppa on nyt rakennettu valmiiksi, mutta sen tuotevalikoimaa ja palveluja kehitämme jatkuvasti asiakkaiden toiveiden perusteella.

Ruoan verkkokauppa käynnistyy kevään aikana

Kevään aikana K-supermarket Hollolassa avataan myös ruoan verkkokauppa. Tilaa ja nouda –palvelussa asiakas tilaa ruokaostoksensa verkkokaupan kautta ja noutaa ostokassinsa kaupasta.

Kassi toimitetaan suoraan parkkiruutuun ja maksaminen tapahtuu autossa.

– Verkkokauppa helpottaa asiointia arjen kiireen keskellä, kun viikon perusostokset voi tilata kätevästi suorana kerättynä ja valmiiksi pakattuna, Antti Siira kertoo.

 

K-supermarket Hollola Facebookissa >>

K-supermarket Hollolan nettisivuille >>