K-supermarket Petosessa on avattu ruoan verkkokauppa ensimmäisenä Itä-Suomessa

Keskiviikko 29.10.2014 - klo 15.59

​​

Kuopiossa K-supermarket Petonen on avannut ruoan verkkokaupan, jossa asiakas tekee tilauksen verkossa ja noutaa tilaamansa tavarat kaupalta. Tavarat voi saada myös kotiin kuljetettuina. K-supermarket Petonen on ensimmäinen K-ruokakauppa, joka avasi ruuan verkkokaupan Etelä-Suomen ulkopuolella.

Palvelussa asiakas tilaa kaupan verkkokaupasta ostokset, jotka tuodaan suoraan omalle autolle. Kaupan edestä on varattu kolme parkkiruutua nettikaupan asiakkaille. Ruutuun parkkeerattuaan hän lähettää tekstiviestin kauppaan ja sieltä tuodaan asiakkaalle valmiiksi kerätyt tuotteet ja maksu suoritetaan tässä vaiheessa. Verkkoruokakaupan valikoimassa on kaikki tuoteryhmät ja kyseisen kaupan lähes koko valikoima. Vain tupakka- ja alkoholituotteet on rajattu pois.

Ostosten maksu tapahtuu tuotteita noudettaessa auton luona. Palvelumaksu K-supermarket Petosesta tilatuille tuotteille on loppuvuoden ajan 2,45 € (norm. 4,90€) euroa eikä yli 100 euron tilauksista veloiteta keräilymaksua. Tuotteet voi tilata myös noin 20 kilometrin säteellä kaupasta kotiin kuljetettuina, kuljetusmaksu on 11 euroa.

Nettitilaukset lisääntyvät tasaiseen tahtiin

K-supermarket Petosen kauppias Vesa Immonen näkee ruoan verkkokaupan ennen kaikkea hyvänä palveluna.

- Aloitimme uuden Tilaa netistä ja nouda kaupasta -palvelun syyskuun loppupuolella ja olemme rauhassa harjoitelleet tätä palvelumuotoa. Palvelu on käynnistynyt hyvin ja tilaukset ovat koko ajan tasaisesti lisääntymään päin. Koska olemme jo pitkään tarjonneet asiakkaillemme myös tavaroiden kotiin kuljetusta, oli luonnollista liittää se tähän palveluun mukaan, Vesa Immonen sanoo. Neuvottelemme parhaillaan muutaman yhteisön kanssa siitä, että veisimme ostokset suoraan työpaikalle.

Kotiinkuljetuspalvelut hoitaa Tmi Jere Tikkanen ja hän kertoo, että käyntipaikkoja on jo viikossa liki 150.

- Tätä palvelua käyttävät seniorit, lapsiperheet, palvelukodit ja yritykset. On ollut suorastaan ilo viedä tavaroita, kun asiakkaat ovat niin kovasti kiitelleet sitä, että palvelu helpottaa elämää, säästää aikaa ja hermojakin. Eräs kaupungin ulkopuolella asuva lapsiperhe on kertonut, että kauppareissuun menee muuten aikaa kolme tuntia, Jere Tikkanen kertoo.

Tilaa ja nouda –tyyppinen ruoan verkkokauppa kasvaa maailmalla. Verkkoruokakaupan asiakasryhmiä ovat muun muassa lapsiperheet, arjen helppoutta ja vaivattomuutta hakevat kuluttajat, seniorit sekä yritykset. Suomessa K-ruokakauppiaat avaavat syksyn aikana useita Tilaa ja nouda –verkkokauppoja eri puolille maata.

Tutustu K-supermarket Petosen Tilaa ja nouda –palveluun osoitteessa
https://www.k-ruokakauppa.fi/k-supermarket-petonen/

Lisätietoja: K-kauppias Vesa Immonen, puh. 050 382 6606