Mittava remontti Länsiväylässä

Keskiviikko 22.10.2014 - klo 12.08

Kuvassa Kauppias Lauri Ojanperä kaupan ovella.

K-Supermarket Länsiväylä sulki ovensa 19.10 muutamaksi viikoksi mittavan remontin takia. Kauppa saa täysin uuden ilmeen ja uuden lattian.

K-Supermarket Länsiväylä Jyväskylän Savelassa on parhaillaan menossa mittava remontti. Kauppias Lauri Ojanperän mukaan kauppa uudistetaan käytännössä täysin.

Mittavien töiden takia Länsiväylä joutuu laittamaan ovensa hetkellisesti kiinni. Ojanperän mukaan kauppa on kiinni ”muutamia viikkoja”. "Tarkkaa avauspäivää ei voi vielä sanoa, sillä kaikkia rakennusteknisiä asioita ei ole ratkottu lopullisesti. On hyvä jättää myös vähän pelivaraa, jos remontin aikana tulee yllätyksiä", Ojanperä toteaa.

Kauppias kuitenkin lupaa, että asiakkaita infotaan niin lehtien sivuilla kuin sosiaalisessa mediassakin, kun remontti saadaan päätökseen. "Kyllä me kunnon markkinat pistetään sitten käyntiin kun tämä valmiiksi saadaan", Ojanperä sanoo.

Remontin jälkeen Länsiväylä avaa ovensa, Ojanperän sanoin, ”niin tuoreella konseptilla kuin mahdollista”. "Tuoretavara eli hedelmät, vihannekset, leipä, liha ja kala, ovat olleet meidän vahvuus ja niihin panostetaan jatkossa vieläkin enemmän. Palveleva tiski säilyy ja laajenee, ja kaupassa otetaan kaiken kaikkiaan käyttöön ketjun viimeisimmät konseptit, myös pilotointivaiheessa olevat".

Länsiväylän edellinen iso mullistus koettiin 11 vuotta sitten, kun kauppa sai laajennuksen myötä uutta tilaa 450 neliötä. Ojanperän mukaan lisäneliöille ei tämän remontin yhteydessä ole tarvetta. Kalusto sen sijaan alkoi tulla tiensä päähän, ja remontilla tavoitellaankin tältä osin paitsi asiakasystävällisyyttä myös energiatehokkuutta. "Esimerkiksi pakasteet menevät ovien ja kansien taakse, samoin valtaosa muista kylmäkoneista. Kalusteissa pyritään myös hyödyntämään energiatehokkaita led-valoja", Ojanperä luettelee.

Seuraa K-Supermarket Länsiväylän remontin edistymistä kaupan Facebook-sivuilta.

 

Lähde: Keskisuomalainen 7.10.2014
Kuva: Agata Anttonen