Supertorstaina avautui nippu uusia K-Supermarketeja

Torstaina 18.5. juhlistettiin K-Supermarketien avauksia eri puolilla Suomea. Vantaalla Martinlaakson Ostarilla avautui K-Supermarket Martinlaakson Ostari. Porvoossa puolestaan juhlistettiin K-Supermarket Tarmolan kauppakokonaisuuden valmistumista. Joensuussa avautui K-Supermarket Rantakylä ja Kyröskoskella valmistui K-Supermarket Hämeenkyrön remontti.

Vantaalla uusi K-Supermarket Martinlaakson Ostari on pääkaupunkiseudulla ensimmäinen kokonaan uudella K-Supermarket-ilmeellä rakennettu kauppa. Kauppias Ilkka Rantala kannusti avauspuheessaan asiakkaita nykäisemään hihasta ja antamana reilusti palautetta sekä esittämään tuotetoiveita.

”Me olemme täällä teitä varten. Meillä asiakas voi vaikuttaa valikoimaan. Kannattaa siis rohkeasti esittää omia tuotetoiveita. Pyrimme toteuttamaan ne mahdollisimman ripeästi", kauppias kannustaa.

Tarmolan K-Supermarket – yksi Suomen suurimmista

Porvoossa Tarmolan K-Supermarket on nyt kokonaan valmis. Laajennuksen jälkeen K-Supermarket Tarmola on yksi maamme suurimmista K-Supermarketeista yli 2700m2 myyntialallaan. Kauppa on myös yksi Suomen ensimmäisistä uuden ja inspiroivan K-Supermarket-ilmeen saaneista kaupoista.

Tarmolassa on käytössään ensimmäisenä ruokakauppana Suomessa sähköiset, E-paperiset hinnannäytöt. Porvoon kaupoista puolestaan kaupassa on käytössä kaupungin ensimmäiset neljä itsepalvelukassaa.

"Itsepalvelukassat auttavat erityisesti ruuhkien purkamisessa. Tai jos asiakkaalla on vain muutama ostos, niin maksaminen hoituu itsepalvelukassalla sujuvasti ja jonottamatta", kauppias Jani Heinänen vinkkaa.

K-Supermarket Rantakakylässä tuoreet herkut houkuttelevat

Joensuussa avattiin myös uuden ja inspiroivan K-Supermarket-ilmeen mukainen K-Supermarket Rantakylä. Uudessa kaupassa panostetaan ennen kaikkea tuoreisiin herkkuihin.

Noin 1300 neliön kokoisen K-Supermarket Rantakylän valikoima on kasvanut huomattavasti aiemman K-Supermarket Mesikan valikoimista. Laajennetulla valikoimalla vastataan kauppias Risto Kyllösen mukaan entistä paremmin asiakkaiden tarpeisiin.

"Pyrimme tuomaan valikoimaamme mahdollisimman paljon paikallisten tuottajien antia jokaisessa tuoteryhmässä. Esimerkiksi Vatasen ja Pesosen kanaloiden munat ovat taatusti paikallisesti tuotettuja ja myös asiakkaiden mieliin", Risto kertoo.

Hämeenkyrössä Herkkutorista entistä ehompi

K-Supermarket Hämeenkyrön remontti keskittyi ennen kaikkea Herkkutorin kehittämiseen entistä paremmaksi. Herkkutorin kokoa kasvatettiin ja samalla tuoretuotteiden osuutta valikoimassa saatiin lisättyä huomattavasti.

”500m2 lisätilaa antoi meille mahdollisuuden laajentaa valikoimaamme jokaisen tuoteryhmän osalta. Erityisesti panostimme tuorevalikoimaan sekä Herkkutoriin, joka laitettiin kokonaan uusiksi. Valikoimamme on Kyröskosken laajin ja ehdottomasti monipuolisin”, kauppias Markko Kiiveri kertoo.