K-Supermarket Arabian Paikallista sinulle -tapahtuma keräsi väkeä lähiherkkujen ääreen

K-Supermarket Arabiassa järjestetty Paikallista sinulle -tapahtuma keräsi yhteensä 33 lähi- ja pientuottajaa esittelemään omia erikoisherkkujaan. Viikon kestäneessä tapahtumassa asiakkaat pääsivät tapaamaan erilaisia lähi- ja pientuottajia ja maistelemaan heidän tuotteitaan.

Helsingin K-Supermarket Arabian lähi- ja pientuottajien tuotteisiin keskittynyt Paikallista sinulle -tapahtuma oli menestys. Tapahtuma keräsi paikalle tuhansia lähi- ja pientuottajien tuotteista kiinnostuneita asiakkaita. Suuri osa asiakkaista teki myös uusia löytöjä heille ennestään tuntemattomien tuottajien tuotteista.

– Asiakkailta tuli tapahtumasta yksiselitteisesti hyvää palautetta. Osa lähiruoasta kiinnostuneista asiakkaista kertoi tulleensa tapahtuman takia varta vasten Arabiaan, kertoo K-Supermarket Arabian kauppias Sasu Hamina.K-Supermarket Arabiassa Paikallista sinulle -tapahtuma kesti kokonaisen viikon. Jokaisena päivänä kaupassa vieraili erilaisia lähi- ja pientuottajia maistattamassa ja myymässä omia tuotteitaan asiakkaille.

– Tapahtuman fiilis oli niin positiivinen, että varmasti järjestämme lähi- ja pientuottajiin keskittyvän tapahtuman myös uudestaan esimerkiksi sadonkorjuuteemalla. Myös tuottajien suunnalta tuli kiitosta tapahtuman järjestämisestä. Jatkoa ajatellen suunnitelmissa olisi saada vastaavaan tapahtumaan enemmän tuottajia paikalle, kertoo Hamina.Lähi- ja pientuottajien tuotteiden määrää aiotaan jatkossa myös lisätä kaupan valikoimassa. K-Supermarket Arabialla on myös omia kaupan nimellä brändättyjä lähituotteita; chilikastiketta, leipää ja suklaata.

K-Supermarketissa kauppiaat tekevät tiivistä yhteistyötä lähi- ja pientuottajien kanssa kaikkialla Suomessa. Kesällä 2016 järjestettävissä Paikallista sinulle -tapahtumissa pääsee tutustumaan suomalaisten lähi- ja pientuottajien laajaan ja paikalliseen tuotevalikoimaan.

Lähiruoka lähempänä kuin koskaan

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tunnetko lähi- ja pientuottajasi?

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.

Tunnelmia pien- ja lähituottajatapahtumista

Nostolistauksessa ei ole tässä yhteydessä mitään listattavaa valituilla parametreillä.