Täysin uudistettu ja K-supermarket Lieto avattiin torstaina 26.11.

Liedon K-supermarketissa syksyn aikana toteutettu laajennus- ja uudistusremontti on nyt ohi. Avajaisjuhlia päästiin viettämään torstaina 26. marraskuuta. Uudistettu ja 400 neliöllä kasvanut kauppa tarjoaa asiakkailleen paikkakunnan runsaimman ja monipuolisimman ruokavalikoiman.

K-supermarket Liedon herkullinen palvelutiski täyttää vaativammankin kulinaristin toiveet.

Tuotteita läheltä ja maailmalta

K-supermarket Liedon valikoimiin kuuluu nyt yli 15 000 tuotetta. Kauppiaat Kimmo ja Hannele Lähtinen henkilökuntineen ovat rakentaneet kaupan valikoimia siten, että jokaisessa tuoteryhmässä on sekä lähellä tuotettuja tuotteita että maailmalta löytyneitä erikoisuuksia. Sesongit ovat vahvasti esillä kaikissa tuoteryhmissä.

Uudistetusta kaupasta löytyy muun muassa Kivikylän Kotipalvaamon ja Savuhovin leikkele- ja makkarahyllyt, oma kalasavustamo, täysin uudistunut ja laajentunut palvelulinjasto, herkullinen juustotiski sekä paikkakunnan laajin leipävalikoima.

- Leipävalikoimamme kattaa niin suurten leipomoiden kuin pienten paikallisten yrittäjien lämpimäiset. Jokioisten leiville ja leivonnaisille on meillä kokonaan oma hyllynsä, josta löytyy muun muassa suuren suosion saavuttaneita sipuli-, tomaatti- ja hamppuleipiä, herkullisia hillomunkkeja unohtamatta. Myös kaupassa paistettuja leivonnaisia on tarjolla runsaasti, niitä paistamme aamuvarhaisesta iltamyöhään, kertoo Kimmo.

- Hedelmä- ja vihannesosaston valikoimissa on runsaasti lähituottajien tuotteita. Täältä Liedosta tulevat muun muassa Vähätalon maukkaat perunat ja Rasimuksen mehevät tomaatit, joita otamme valikoimiimme aina, kun niitä on saatavilla, kertoo Hannele.

Herkuttelujuustoille oma tiski

Uudistuksen myötä K-supermarket Lieto tarjoaa normaalin juustovalikoiman lisäksi laajan valikoiman herkuttelujuustoja. Palvelulinjaston päässä sijaitsevasta juustotiskistä löytyy muun muassa italialaista Pecorino Romano -parmesanjuustoa, belgialaista Oud Brugge –goudajuustoa ja tanskalaista Danablu –sinihomejuustoa. – Lisäksi tiskistä löytyy hilloja, oliiveja, pähkinöitä ja suolakeksejä juustojen kanssa nautittavaksi, lisää Hannele. Kaupalle on myönnetty Juustokilpi, joka on Juustoseuran myöntämä arvostettu tunnustus laadukkaasta juustomyymälästä.

Laadukas ja laaja kala- ja lihavalikoima

K-supermarket Lieto on ollut tunnettu ja arvostettu kalakauppa jo vuosien ajan. Nyt kaupan kalavalikoima on laajentunut entisestään. Tarjolla on muun muassa suomalaista tuoretta kalaa ja valikoima kaupan oman kalasavustamon savukaloja.

Kattava lihavalikoima kasvaa erityisesti viikonloppua kohden. – Tänä viikonloppuna suosittelen ostamaan takuumureaa naudan ulkofilettä tai paahtopaistia, joita myymme uskomattoman edulliseen avajaishintaan, vinkkaa Kimmo.

Kalustehankinnoissa suosittu suomalaista työtä

- Olemme suosineet kaikissa kalustehankinnoissa suomalaista työtä. Kylmäkalusteemme on valmistettu Norpen tehtaalla, Porvoossa ja muut hyllyt tulevat ITAB Finlandin tehtaalta, Järvenpäästä. Nykyaikaiset, kannelliset ja ovelliset kylmäkalusteet säästävät energiaa yli 40 % aikaisempaan verrattuna ja takaavat tuotteille tasalaatuisen viileyden, kertoo Kimmo.

Lisäksi kaupan energiansäästöä lisäävät tuotteiden valaistuksessa käytettävät LED-valot ja -valaisimet, jotka ovat erittäin pitkäikäisiä ja energiatehokkaita.

Kauppiaspari ja heidän 25 hengen kaupan alan ammattilaisista koostuva henkilökuntansa ovat valmiina aloittamaan Liedossa uuden aikakauden. Kimmo ja Hannele kiittävät asiakkaitaan, jotka uskollisesti kävivät koko remontin ajan ostoksilla. He kutsuvat kaikki juhlistamaan uudistettua K-supermarket Lietoa torstaina kakkukahvien merkeissä. Avajaisnauhan leikkaa Liedon kunnanjohtaja Esko Poikela klo 10.00.

Lisätietoja
Kauppias Kimmo Lähtinen, K-supermarket Lieto, puh. 040 512 7604