Uusi K-Supermarket Postitalo on avattu Helsingin ydinkeskustaan

Torstai 22.05.2014 - klo 13.42

K-Supermarket Postitalo palvelee monipuolisuudellaan laajaa asiakaskuntaa. Kaupan pitkästä palvelutiskistä vaativakin asiakas löytää vaihtoehtoja: kaupassa pakattuja herkkujuustoja, itse tehtyä kotiruokaa, laadukkaan ja laajan lihavalikoiman sekä tuoreet merenherkut.

K-supermarket Postitalo

Hedelmä- ja vihannesosasto tarjoaa sesonkien mukaan vaihtuvaa kevyttä ja terveellistä syötävää. Osastolla on myös suuri itsepalvelu- salaattibaari. Leipää paistetaan aamusta iltaan pyrkimyksenä varmistaa lämmin leipä jokaiselle asiakkaalle. Oma savustusuuni takaa päivittäin tuoreen savukalan.


Kokoa oma salaattisi

Take away -piste nopeille

Kaupan toiminnassa huomioidaan myös matkustajat ja työmatkalaiset. Take away –piste kaupan aulatiloissa palvelee helposti ja nopeasti. Tarjolla on muun muassa aasialaisia herkkuja, kuten wokia ja sushia. Terveelliset smoothiet, täytetyt patongit ja leivät sekä tuore kahvi kuuluvat myös valikoimiin.

 

K-supermarket Postitalo Herkkutori

- Valikoimamme on laaja ja se elää asiakkaiden toiveiden mukaan. Arvioimme, että valikoimassamme on lähes 20 000 tuotetta. Haluamme olla myyntikanava myös pienille tavarantoimittajille sekä lähituottajille, joten olkaa yhteydessä, kauppias Aki Luomanen sanoo.

 

K-supermarket Postitalo sisäänkäynti

Kolme sisäänkäyntiä uuteen kauppaan

K-Supermarket Postitalo sijaitsee katutasossa Postin viereisissä tiloissa. Uuteen kauppaan on kolme sisäänkäyntiä: rautatieaseman puolelta, liukuportailla Elielin paikoitushallista sekä pääpostisalista.

Kauppa palvelee 365 päivää vuodessa maanantaista lauantaihin kello 7.00 – 22.00 ja sunnuntaisin kello 10.00 – 22.00. 

Kaupan Facebook-sivut löytyvät osoitteesta www.facebook.com/KsmPostitalo

K-Supermarket Postitalon nettisivuille >>