Leipäosaston on oltava runsas, tuore ja asiakkaiden toiveet täyttävä

Paraisilla K-supermarket Reimarin leipäosaston osastovastaava Tuula Heino on hoitanut leipäosastoa Reimarissa jo 15 vuotta. Hyvin hän sitä hoitaakin, sillä kauppa on valittu Tuulan aikana jo kahdesti Suomen Leipuriliiton toimesta Vuoden Leipäkaupaksi. Ensimmäisen kerran vuonna 2009 ja toisen kerran voitto tuli tänä vuonna. Tuulan kaverina leipäosastolla työskentelee Armi Vähäsarja.

Reimarin asiakkaille Tuula haluaa tarjota leipäosaston, jolla on runsas leipävalikoima erikoistuotteineen, tuotteet ovat tuoreita ja tarjolla on runsaasti paikallisten tuottajien tuotteita.

”K-supermarket Reimariin leipää tulee noin parilta kymmeneltä eri toimittajalta ja gluteenitonta leipää kolmelta eri toimittajalta”, Heino kertoo.

Asiakkaille on tärkeää, että he tietävät, minä viikonpäivinä kunkin paikallistoimittajan leipää on tarjolla. Osastolla onkin näkyvästi esillä leivän lukujärjestys.

Tuula ja Armi varmistavat, että osastolla tuoksuu aina tuore leipä, mikä lisää sen houkuttelevuutta. Tuoksu tulee irtoleivästä ja -leivonnaisista, joita kaupassa myydään runsaasti. Asiakkaat pakkaavat haluamansa leivän tai pullan itse pussiin.

”Asiakkaiden toiveiden kuunteleminen ja toteuttaminen on meille myös tärkeää. Pyrimme toteuttamaan heidän toiveitaan mahdollisimman paljon. Teemme myös asiakkaiden toiveiden mukaista tuotekehitystä yhteistyössä paikallisten leipomoiden kanssa”, Tuula kertoo.

Paraisilla vieraileville Tuula antaa seuraavan paikallisen leipävinkin:

”Pala paraislaista saaristolaisleipää esimerkiksi Matgladsin tai Robert`s brödin ja päälle Reimarin omaa katkarapukimaraa. Ihana herkku!”